Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Divendres radiant amb sol i temperatures més altes al migdia

ÚLTIMA HORA

Mor un home en caure des d'un edifici al passeig de Misericòrdia de Reus

Els alumnes dels conservatoris de la Diputació actuaran al carrer per celebrar el Nadal

Els diversos conjunts de les escoles i conservatoris de la demarcació oferiran concerts a Reus, Tortosa i Tarragona
Imatge del conjunt Percu&Brass del Conservatori de Reus | Diputació de Tarragona

 

 

Els tres Conservatoris de la Diputació de Tarragona, a les ciutats de Reus, Tarragona i Tortosa, han preparat per a aquest mes de desembre diferents concerts i audicions de formacions i instrumentistes diversos. Les actuacions, que seran obertes a la ciutadania, aproparan la música i la feina dels estudiants als carrers de les tres capitals i se celebraran els dies previs a Nadal.

 

Un bon grapat d'actuacions a la ciutat de Reus

A Reus, els alumnes de les aules de vent metall i percussió de l’Escola i Conservatori de Música de la ciutat oferiran el concert de Nadal Percu&Brass Christmas, en col·laboració amb la campanya «Reus Nadal 2018». La cita serà el pròxim dimarts, 18 de desembre, a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Prim. Divendres vinent, 21 de desembre, a partir d’un quart de nou del vespre, els cors de grau professional de l’Escola i Conservatori de Música de Reus faran un concert a la parròquia Crist Rei, al carrer d’Antoni Gaudí.

 

A més, durant els pròxims dies, diversos grups de cambra del conservatori tocaran pels carrers de la ciutat de Reus, amb motiu de les festes nadalenques i en el marc de la campanya comercial de la Unió de Botiguers. L’orquestra de Grau Professional del Conservatori de Música de Reus i els cors de l’Institut d’Educació Secundària Salvador Vilaseca i de l’Escola Teresa Miquel brindaran també un concert de nadales, el 19 de desembre a les sis de la tarda a l’Auditori Higini Anglès.

 

La plaça dels Sedassos, la plaça Verdaguer i la plaça Corsini, escenaris a Tarragona

A  Tarragona, demà dissabte, 15 de desembre, a dos quarts de dotze del migdia, el Grup de Saxos del conservatori de la ciutat actuarà a la plaça dels Sedassos, a la Part Alta, i dilluns, 17 de desembre, serà el torn del cor AA3er i Veus Blanques del Conservatori de la Diputació a Tarragona, que cantaran a la plaça Verdaguer, a les sis de la tarda. Finalment, el pròxim dijous, 20 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, el Grup de Metalls i el Grup de Percussió del conservatori tocaran a l’escenari de la plaça Corsini. Totes aquestes actuacions es faran en col·laboració amb la campanya nadalenca de l’Associació de Comerciants de la VIA T.

 

A banda de les actuacions al carrer, el públic tarragoní podrà gaudir de diversos recitals de Nadal a l’Auditori de la Diputació, gratuïts i oberts a la ciutadania. Després de l’actuació de la Banda de Nivell Elemental, el Grup de Vent Metall i el Grup de Percussió, el passat 12 de desembre, el pròxim divendres, dia 21, el Conjunt de Guitarres del Conservatori de Tarragona oferirà un nou concert, a les sis de la tarda. Per assistir-hi, cal recollir les invitacions una hora abans a l’entrada de l’Auditori.

 

Flautes, guitarres i la TubaNadal a Tortosa

A la ciutat de Tortosa, les activitats musicals del conservatori comencen avui divendres, 14 de desembre, amb l’actuació, a un quart de set de la tarda, dels alumnes de bàsic 1 i grups de cambra de Grau Professional a la plaça de la Cinta, amb motiu de la Fira de Nadal de l’ajuntament tortosí.

 

Dimarts, 18 de desembre, a les sis de la tarda, alumnes del conservatori de Tortosa de flauta travessera i conjunt de guitarres oferiran un concert de Nadal al Palau Olivé de Botellers, a la Sala Gerard Vergés. A més, el mateix 18 de desembre, a les vuit del vespre, l’Orquestra de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa també brindarà el seu concert de Nadal, en aquest cas, a l’església dels Dolors.

 

El 22 de desembre, a les cinc de la tarda, diversos alumnes dels conservatoris de la Diputació de Tarragona participaran de la TubaNadal, que enguany tindrà lloc a la capital del Baix Ebre, concretament, a la plaça de l’Ajuntament.

Comentaris