Adif recupera el servei entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou, i Renfe restableix l'R16

Els efectes de la llevantada comporten retards importants a l'脿mbit de la rodalia de Barcelona
Estaci贸 de trens de Salou | Miguel Cabrerizo

 

 

Adif ha pogut reparar els desperfectes causats pels aiguats de dimarts a les vies entre l'Hospitalet de l'Infant i Salou poc despr茅s de les quatre de la tarda. Aix貌 ha perm猫s Renfe restablir els combois de la l铆nia R16 i els de Llarga Dist脿ncia del Corredor Mediterrani, interromputs des d'ahir a la tarda. Tamb茅 s'ha pogut restablir el tram de l'R15 entre M贸ra i Reus i s'ha pogut normalitzar la circulaci贸 ferrovi脿ria fins a Ma莽anet de l'R1, que estava afectada entre aquesta poblaci贸 i Calella.

 

D'altra banda, a causa del temporal hi ha hagut talls a diversos trams de la xarxa ferrovi脿ria, i els serveis de Rodalies circulen amb retards importants a l'脿mbit de l'脿rea metropolitana de Barcelona per les condicions meteorol貌giques adverses.

 

Pel que fa a la resta d'afectacions, a dos quarts de cinc de la tarda seguia interrompuda l'R12 entre Bell-lloc i Mollerussa per acumulaci贸 d'aigua a la zona de vies. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre Lleida i Calaf.

 

 

L'R13 entre Lleida i Tarragona, sense servei 

L'R13 entre Lleida i Tarragona i l'R14 entre Lleida i Sant Vicen莽 de Calders continuen sense servei pel fet que la via ha sofert danys importants en el marc de la llevantada. A m茅s, entre Vinaixa i Riu Milans va bolcar una locomotora de l'empresa Captrain despr茅s que una esllavissada s'endugu茅s un tal煤s i part de les vies en aquest punt.

 

Al tram entre Vilassar i Matar贸 de l'R1 es circula en via 煤nica a causa del fort onatge. A m茅s, al tram entre Perpiny脿 i Figueres Vilafant, a causa d'inundacions a la zona de la ciutat francesa, els serveis internacionals no prestaran servei durant tot el dimecres. S铆 que hi ha servei fins a Figueres per als usuaris de Figueres i Girona. La resta de serveis d'Alta Velocitat es presten amb normalitat, segons informa Renfe.

 

 

Tamb茅 et pot interessar...

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!