Majoria de banderes grogues a les platges tarragonines aquest dimecres

No consta, en canvi, cap bandera vermella

 

La situació a les platges de tota la Costa Daurada ha millorat força aquest dimecres, 21 d'agost, respecte a la jornada de dimarts, però queda lluny de la situació òptima que suposaria una majoria de banderes verdes. Segons el visor de l'estat de les platges de la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, aquest dimecres hi ha 26 banderes grogues a la Costa Daurada i una vintena de verdes. No consta, això sí, cap bandera vermella.

 

Banderes grogues de Cunit a Tarragona

La bandera groga, que permet el bany però adverteix que cal posar-se a l'aigua amb molta precaució, domina aquest dimecres, sobretot, el tram nord de la Costa Daurada: totes les platges de Cunit, Calafell, el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla i la ciutat de Tarragona presenten aquesta bandera groga.

 

Disparitat entre les platges de Vila-seca i de Cambrils

El tram central de la Costa Daurada presenta força disparitat pel que fa a banderes verdes i grogues. Així doncs, la verda oneja a les platges de la Pineda (Vila-seca), la Cala Crancs, la Cala Llenguadets, la Platja dels Capellans, la Platja de Ponent (Salou), la platja del Cavet, la del Regueral-Llevant i la de l'Ardiaca (Cambrils). A tota la resta de les platges de Salou, Cambrils i Vila-seca, la bandera que hi oneja és la groga.

 

La bandera verda mana de Mont-roig del Camp fins a les Terres de l'Ebre

Pel que fa a la zona sud de la Costa Daurada, la bandera que domina aquest dimecres, dia 21 d'agost, és la verda. Les platges de Mont-roig del Camp i Vandellòs de l'Hospitalet de l'Infant, a més de les del Baix Ebre i el Montsià, en presenten. Hi ha, però, algunes excepcions on la bandera és groga. Es tracta de la platja del Pixerot i de la Cala dels Vienesos, totes dues a Mont-roig.