Un tram de l'A-7 tarragonina passa de 100 km/h a 120 km/h

Des del camp del Nàstic fins a l'entrada de la Móra, en ambdós sentits, passa a ser el límit de velocitat de 120 km/h
Des del camp del Nàstic fins a l'entrada de la Móra, en ambdós sentits, passa a ser el límit de velocitat de 120 km/h | Gerard Recasens

 

Novetats en el límit de velocitat en un tram de l'autovia A-7 a Tarragona. Aquests darrers dies hi ha hagut un canvi pel que fa a la velocitat permesa per circular des de l'entrada a l'A-7 en sentit sud –a la Móra– fins a l'alçada del camp del Gimnàstic de Tarragona i a la inversa. Així doncs, s'ha passat dels 100 quilòmetres per hora als 120, augmentant la velocitat de circulació. La carretera N-340 en direcció nord continuarà tenint el límit de velocitat a 100 km/h.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'autovia A-7 ha deixat de ser de 100 km/h, per ser-ho de 120 km/h | Google Maps

 

L'A-7 passa de 100 a 120 km/h

Els darrers dies el límit de velocitat de l'autovia A-7 ha viscut alguns canvis. El tram en sentit nord, des de l'entrada a la Via Augusta de Tarragona o al Nou Estadi del Gimnàstic de Tarragona, fins a la sortida de la mateixa via per enganxar amb la carretera N-340, a l'altura de la Móra i Altafulla, ha passat dels 100 quilòmetres per hora als 120. En aquest sentit, també ha canviat la velocitat permesa en direcció sud, és a dir, des de la incorporació de l'N-340 a l'autovia A-7.

 

Així doncs, després del radar de tram que hi ha a l'autovia en el tram tarragoní, des de la mateixa entrada en què comença el tram de 120 km/h en sentit nord i finalitza en direcció sud, es podrà passar dels 80 km/h en què limita la velocitat el radar als 120 km/h que permetrà ara la nova senyalització.

 

El límit de velocitat passa a ser de 120 km/h a l'entrada de Tarragona - Via Augusta | Google Maps