La llum i els colors protagonitzen la Cavalcada de Reis de Riudoms

La façana de l'església es va convertir en escenari d'una projecció audiovisual nadalenca

Ses majestats els Reis Mags d'Orient van brillar a la cavalcada de Riudoms la passada nit de dissabte 5 de febrer. Enguany, la cavalcada dels Reis Mags va estar protagonitzada per la llum, els colors, les estrelles i la màgia que van omplir els carrers de Riudoms durant gairebé tota la tarda. L'esglèsia del poble va ser escenari d'una gran projecció audiovisual.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

Una cavalcada plena de llums i colors

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar al municipi de Riudoms plens d'alegria i amb ganes de fer passar una bona estona als nens i nenes de la localitat. Els carrers de Riudoms es van omplir de llum amb els vestits dels patges que ballaven i movien les seves ales. Els tres Reis Mags es van passejar per Riudoms mentre saludaven als més petits del poble des de les seves carrosses. Posteriorment l'alcalde, Sergi Pedret, va fer l'entrega de les claus als Reis Mags d'Orient.  A la cavalcada es van poder veure patges amb cavalls, braços amb ales de llum i fanalets que il·luminaven Riudoms. 

Els patges dels reis mags van il·luminar el municipi
Els patges dels reis mags van il·luminar el municipi | Ajuntament de Riudoms

 

La façana de l'església escenari d'una projecció nadalenca

A la façana de l'església de Riudoms es va projectar  una animació que simulava l'arribada dels reis mags, on els més petits van quedar bocabadats amb les imatges de colors. Seguidament la plaça de la vila, es va produir una 'pluja d'estrelles' que va inundar a tots els assistents a l'acte. Els tres Reis Mags es van dirigir a l'interior de l'església on el sostre simulava un cel il·luminat d'estrelles. Un cop allà Melcior, Gaspar i Baltasar van fer la tradicional entrega de regals als més petits de Riudoms.

Melcior, Gaspar i Baltasar van fer l'entrega de regals als infants de Riudoms
Melcior, Gaspar i Baltasar van fer l'entrega de regals als infants de Riudoms | Ajuntament de Riudoms

 

El concert de reis tanca les Festes de Nadal

Per acabar les festes de Nadal a Riudoms es va dur a terme el Concert de Reis amb l'Orquestra Terres de Marca,  ahir diumenge 6 de gener. L'orquestra va interpretar diverses composicions musicals i una peça composta en homenatge a Joan Guinjoan, fill il·lustre de Riudoms que va morir recentment.