Segur de Calafell, agraciat amb 960.000 euros d'un cinquè premi de la Loteria

La llibreria Esther ha venut els dècims agraciats, repartint un total de 960.000 euros

Segur de Calafell ha estat de sort aquest dissabte, 22 de desembre. En aquesta localitat del Baix Penedès, hi ha caigut gràcies a un cinquè premi un total de 960.000 euros de la rifa de Nadal. El número 29.031 s'ha repartit en diversos dècims venuts a la Llibreria Esther, que es troba al passeig marítim de Sant Joan de Déu de Segur de Calafell. Aquest comerç els havia adquirit en una administració loteria de Tarragona, la número 19, al barri de Sant Pere i Sant Pau. 

Eufòria continguda a la Llibreria Esther de Segur de Calafell

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En declaracions a BaixPenedèsDiari.cat, la propietària de la Llibreria Esther de Segur, Esther Vivancos, s'ha mostrat «molt contenrta» d'haver repartit sort. També ha apuntat que part del premi l'ha venut a través d'Internet a altres punts arreu de Catalunya i de la resta de l'Estat. A més, ha explicat una anècdota: va vendre un dels dos dècims que ella tenia a una veïna i clienta habitual que no n'havia comprat i s'havia quedat sense.

Amb el 29.031 venut a Segur de Calafell, un client de nom Vicente, que es troba de baixa per una hèrnia, ha estat afortunat i li han caigut els 6.000 euros de premi. «Em vindran molt bé», ha confessat, mentre explicava que és pensionista. L'eufòria d'alguns clients contrastava amb la resignació d'altres, que no havien comprat cap dècim.

A Sant Pere i Sant Pau celebren la venda del 29.031

Eufòria a l'administració La Fortuna de Sant Pere i Sant Pau després de vendre el cinquè premi.
Eufòria a l'administració La Fortuna de Sant Pere i Sant Pau després de vendre el cinquè premi. | Àngel Ullate.

 

Les escenes d'eufòria desfermada sí que s'han pogut veure a l'administració 'La Fortuna', la número 19 de la ciutat de Tarragona, que es troba situada al bloc Sant Joan del barri de Sant Pere i Sant Pau. D'allà han sortit els  dècims comprats per la Llibreria Esther de Segur de Calafell, que han repartit un total de 960.000 euros en premis. Els seus propietaris i treballadors no han dubtat a celebrar el repartiment de sort aquest dissabte al matí a la seva oficina, entre les mirades de veïns i de mitjans de comunicació.

El Miguel Àngel, un client de la llibreria de Segur.
El Miguel Àngel, un client de la llibreria de Segur. | M.G.