La Costa Daurada es tornarà a promocionar de forma conjunta aquest 2019

Fins a 25 organismes han signat el conveni aquest divendres

Un total de 25 ens públics i privats han signat aquest divendres, 18 de gener, al migdia, el conveni Corner, que estableix la promoció turística conjunta de la Costa Daurada sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que lidera el també alcalde del Vendrell, Martí Carnicer. Enguany han estat, doncs, 25 les entitats públiques i els organismes privats que han signat l'acord.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Es tracta dels ajuntaments d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Vendrell i Vila-seca; els consells comarcals de la Conca de Barberà i del Priorat; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, PortAventura World, i Priorat Enoturisme.

La Costa Daurada es promocionarà conjuntament en fires

Es tracta de la setzena temporada turística consecutiva en què la Costa Daurada es promociona en conjunt gràcies al conveni Corner i l'aixopluc del Patronat de Turisme de la Costa Daurada. El pressupost de les accions que s’inclouen en l’acord és de més de 345.000 euros, un 20,38% més que l’acord que es va signar l'any 2018, que se sufraga de manera proporcional entre els socis signants.

Aquest acord inclou l’assistència a fires internacionals, com ara la ITB de Berlín, la Vakantiebeurs d'Utrecht, la WTM de Londres o la MITT, que se celebra a Moscou. El conveni també inclou fires i promocions estatals i nacionals, com ara Navartur a Pamplona, B-TRAVEL a Barcelona i una acció promocional amb Logitravel a Madrid. A més, la Costa Daurada ja es promourà conjuntament la setmana vinent, a Madrid, amb la celebració de FITUR entre els dies 23 i 27.

Les campanyes de publicitat, l'altre aspecte del conveni signat

A més de la presència a fires i promocions, l’acord Corner que s'ha signat aquest divendres al matí també inclou accions de comunicació conjuntes. Així, per exemple, està prevista una campanya de publicitat tant on-line com off-line a la ciutat francesa de Bordeus i també al mercat del Principat d'Andorra, una acció de comunicació en una revista especialitzada en el sector turístic del mercat català i una campanya de publicitat en un portal on-line de prescripció i reserves de viatges espanyol.

També et pot interessar

L'aeroport de Reus tanca el 2018 superant el milió de passatgers

Un càmping de Tarragona, escollit com el millor d'Europa