S'incendia un camió a l'autopista AP-7 en direcció Tarragona

Han començat a sortir flames del vehicle pesant a causa d'una avaria mecànica

Aquest dilluns, 10 de desembre, un camió que transportava bidons de fibra s'ha començat a incendiar a l'autopista AP-7, en direcció Tarragona, al seu pas pel municipi de Castellet i la Gornal. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit a aquest mitjà, hi ha tres quilòmetres de cua a causa d'aquest incident amb el vehicle pesant i, a més, s'han tallat dos carrils en sentit sud. Afortunadament, el conductor del camió ha sortit il·lès.

Retencions a l'AP-7 en sentit Tarragona per un camió cremant

El servei d'emergències a rebut l'avís que hi havia un camió cremant a l'AP-7, als voltants de les deu del matí, al seu pas pel terme municipal de Castellet i la Gornal. El vehicle pesant, el qual transportava bidons de fibra, ha començat a cremar a causa d'una avaria mecànica, en el punt quilomètric 204 de la via. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el camió ha cremat en la seva totalitat. Afortunadament, de resultes de l'incendi del vehicle, el conductor n'ha sortit il·lès.

A causa d'aquest incident, s'han tallat dos carrils de l'autopista AP-7 en direcció Tarragona, fet que ha provocat que hi hagi tres quilòmetres de cua en aquest punt de la via.

Els agents dels Bombers que s'han desplaçat fins al lloc de l'incident,  han treballat en tres dotacions terrestres per apagar les flames que sortien del vehicle pesant. A més, també s'han començat a cremar els matolls que hi havia al voral de l'autopista AP-7. Tanmateix, l'incendi del camió està controlat, així com ho està el de la vegetació. 


Comentaris