Més de 1.000 parelles tarragonines es divorcien durant la primera meitat del 2019

El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha fet públiques les dades semestrals aquest dimecres
El primer semestre del 2019 ha deixat més de 1.000 divorcis a la demarcació de Tarragona | EP

 

Un total de 1.048 matrimonis s'han divorciat a la demarcació de Tarragona durant el primer semestre de l'any 2019, segons ha fet públic aquest dimecres el Consell General del Poder Judicial (CGPJ). Sis de cada deu casos corresponen a separacions consensuades, mentre que el 40% restant són divorcis on no ha estat possible signar l'acord de conformitat. Hi va haver més casos en el primer trimestre que en el segon, on es nota un lleuger descens.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

557 d'aquests divorcis es van produir entre els mesos de gener i març, pels 491 casos que s'han formalitzat entre l'abril i el juny. Quant a les dades concretes del segon trimestre, les dades destaquen que, arreu d'Espanya, els divorcis baixen gairebé un 7% respecte al mateix període de l'any passat. A escala catalana, aquesta xifra correspon a poc més de 6 divorcis per cada 10.000 habitants del país.

 

L'any passat es van produir més de 2.000 de divorcis a les comarques de Tarragona

L'any passat, poc més de 2.000 parelles van tramitar el seu divorci arreu de les comarques de Tarragona, una xifra que es tornarà a repetir enguany si els números del segon semestre segueixen el camí de les xifres entre el gener i el juny. El 60% d'aquests divorcis van ser consensuats, també, de manera que les dades no s'allunyen de les d'aquest 2019.

 

També et pot interessar