S'ofereixen més de 300 habitatges amb grans descomptes a Tarragona

La immobiliària Haya Real Estate ofereix 2.600 habitatges amb descomptes de fins al 40% arreu de l'Estat espanyol
Imatge del xalet que ofereix la immobiliària Haya Real Estate rebaixat a Almoster | Haya Real Estate
 

 

En un comunicat que ha fet oficial aquest passat dimarts, 17 de setembre, la immobiliària Haya Real Estate ha declarat que inicia una campanya de venda d'habitatges amb grans oportunitats i grans descomptes pels compradors interessats. La campanya s'allargarà fins al pròxim 31 de desembre. 

En total, la immobiliària ha posat a la venda 2.600 habitatges amb descomptes de fins al 40% arreu de l'Estat espanyol, dels quals cal destacar els més de 1.050 habitacles a preus inferiors als 60.000 euros. La major part d'aquests immobles estan situats a les capitals de les quatre demarcacions catalanes, a ciutats dormitori i en petites localitats. 

342 habitatges a Tarragona amb grans descomptes

Així doncs, les grans ofertes de compravenda d'habitatges estan situades a Catalunya, on s'ofereixen més de 1.000 immobles amb grans descomptes. Tarragona és la capital de demarcació on s'han rebaixat més edificis, concretament, a Tarragona la xifra arriba als 342 habitacles.  

Els més destacats són grans xalets situats a petites poblacions com Almoster, Vinyols i els Arcs, Castellvell del Camp, els Pallaresos o Roda de Barà. D'altra banda, la capital de Catalunya, Barcelona, es queda per sota de Tarragona i un total de 325 habitatges s'ofereixen a preus reduïts. 

A Catalunya, la Comunitat Valenciana i Andalusia també hi ha ofertes

Pel que fa a la resta de Catalunya, a Lleida es posen a la venda 245 immobles i a Girona 130. Si ens fixem en el conjunt de l'Estat espanyol, la immobiliària també ofereix descomptes a la Comunitat Valenciana, dels quals 200 edificis estan situats a València, 170 a Castelló i 160 a Alacant. 

Finalment, a Andalusia s'ofereixen 150 habitatges a Almeria, 80 a Granada i 50 a Sevilla. Podeu consultar tots els habitatges que formen part d'aquesta campanya de la immobiliària Haya Real Estate en aquest enllaç

"El govern espanyol aprova reduir en un 6% la concessió d'aigua del minitransvasament a Tarragona" "🔴 ALERTA: Un conserge abusa d'una nena en un centre cívic de TGN"