Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Ajornen per tercera vegada el primer judici del cas Torredembarra: ara, fins al gener de 2020

ÚLTIMA HORA

Mor sobtadament Josep Rabascall, alcalde de Maspujols

Mercadona entrega 13.500 litres de llet al Banc dels Aliments de Tarragona

L'empresa valenciana ha donat llet també a Girona, i ho farà pròximament a Lleida i Barcelona fins assolir la xifra de 100.000 litres
Mercadona ha donat 13.500 litres de llet al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. | TarragonaDigital

 

Mercadona ha donat 13.500 litres de llet sencera de la seva pròpia marca al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. Es tracta de la segona entrega solidària de l'empresa valenciana a Catalunya, després d'haver col·laborat també amb el banc de Girona. Pròximament ho completarà amb una altra donació a Barcelona i Lleida, que augmentarà la xifra global fins als 100.000 litres de llet. «Empreses com vosaltres representen un luxe incomparable cap a la nostra societat», ha dit el president del Banc dels Aliments a Tarragona, Eusebio Alonso. 

 

 

Mercadona col·labora amb el Banc dels Aliments de Tarragona

«Un cop més Mercadona ha demostrat la seva generositat i compromís amb les persones més necessitades de la nostra demarcació, i reiterem que empreses com vosaltres representen un luxe incomparable cap a la nostra societat». Aquestes eren les paraules d'Eusebio Alonso durant l'entrega dels 13.500 litres de llet per part de Mercadona. «Per part del Banc dels Aliments agraïm el vostre ajut cap a la nostra entitat que repercuteix diàriament vers les persones més necessitades», ha afegit. 

 

Els 13.500 litres de llet sencera ajudaran a augmentar el rebost del Banc dels Aliments, que ajuda les persones amb dificultats econòmiques de la regió. «És la nostra petita contribució per ajudar a les persones més necessitades del nostre entorn», ha expressat la directora de Relacions Externes de Mercadona a la demarcació, Beatriz Feced. 

 

Més de 100.000 litres de llet arreu de Catalunya

La donació de Tarragona es completarà amb una altra a Lleida i Barcelona, a més de la que ja s'ha realitzat a Girona. En total, Mercadona entregarà 100.000 litres de llet al Banc dels Aliments d'arreu de Catalunya. Cal remarcar també que la cadena de supermercats lliura aliments a sis menjadors socials de les comarques tarragonines de dilluns a dissabte.

 

També et pot interessar: 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris