FiraReus acull la presentaci贸 d'una nova edici贸 de Jocs Empreses

Les activitats que es realitzaran en el marc d'aquest esdeveniment van des de curses a golf, tenis o futbol, passant per un l脿ser tag i bowling
Imatge de la presentaci贸 dels Jocs Empreses que s'ha dut a terme aquest dimecres, 18 de setembre, a firaReus | cedida
 

 

Aquest passat dimecres, 18 de setembre, al mat铆, firaReus ha acollit la presentaci贸 de la nova edici贸 dels Jocs Empreses. Un esdeveniment dedicat a la salut i a l'esport dins de les empreses que aquest any amplia la seva 脿rea d'actuaci贸 a les demarcacions de Barcelona i Lleida. 

 

Fomentar el concepte d'empresa saludable, un dels objectius de la cita

Est脿 previst que aquest certamen compti amb la participaci贸 de m茅s d'un centenar d'empreses i fins a 3.000 persones inscrites per participar en els m茅s de 50 activitats esportives programades. Els objectius que persegueix l'empresa que organitza aquest esdeveniment, Treic Events, s贸n, principalment, fomentar el concepte d'empresa saludable i facilitar el 'networking', entre d'altres. 

 

Tota mena d'activitats relacionades amb l'esport per als treballadors de les empreses participants

El format pensat per les activitats previstes en el marc d'aquest esdeveniment 茅s el d'una competici贸 entre empreses, en la qual els treballadors creen els equips de cada esport. Les categories previstes per aquesta nova edici贸 s贸n les seg眉ents: una cursa d'asfalt, una cursa de muntanya, un triatl贸, un duatl贸, e-sports, un l脿ser tag, karts, orientaci贸, b脿squet 3x3, p脿del, mountain bike, bicicleta de carretera, un bowling, trebus, golf, tenis, un escape room, futbol 7, futbol sala, kayak, crossfit, ping pong, scalextric, poker, dards i futbol铆. 

 

La presentaci贸 oficial d'aquesta nova edici贸 dels Jocs Empreses es va fer en un acte a les sales de congressos de firaReus. L'acte va finalitzar amb una taula rodona amb el t铆tol 'Empresa saludable: qu猫 podem fer?'. Amb aquesta presentaci贸 es va donar el tret de sortida als Jocs Empresa. 

 

Tamb茅 et pot interessar: