Llargues cues i retencions a l'N-340 al seu pas per Tarragona i el Baix Penedès

Els trams entre El Vendrell i El Francàs (direcció sud) i Creixell - Roda (nord), els més delicats
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

Matí de llargues cues i retencions a les carreteres tarragonines, aquest divendres 16 d'agost. La coincidència amb el pont festiu s'està fent notar en especial a la carretera N-340 a l'altura del Baix Penedès i del Baix Gaià en forma de cues quilomètriques des de primera hora, i que s'espera que se segueixin produint durant tota la jornada d'aquest divendres. El Servei Català de Trànsit confirma que, més enllà de les previsibles retencions, no ha tingut lloc cap incident greu a la xarxa viària de Tarragona.

 

Els episodis més delicats de sobrecàrrega de vehicles a aquesta hora tenen lloc al tram de la nacional entre El Vendrell i el Francàs, en direcció sud, i al tram entre Creixell i Roda de Berà, en direcció nord. Trànsit calcula que aquestes retencions se seguiran acumulant a les carreteres més pròximes a la Costa Daurada durant tota la setmana, on l'efecte turístic de les platges suposa un atractiu especial i les poblacions de la zona multipliquen el seu volum de gent de manera exponencial.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!