Detingudes tres persones per robatoris amb força a Salou i el Vendrell

Al municipi de la Costa Daurada van furtar cablejat de coure | Al Baix Penedès van endur-se extintors d'ADIF
Detingut quan intentava endur-se una trentena d’extintors amb dos carrets de la compra al Vendrell | Twitter (@mossos)

 

Els Mossos d'Esquadra han realitzat tres detencions aquest passat dijous, 12 de setembre. Dues d'elles es van fer a Salou, després que una parella robés cablejat de coure de dues casetes d'Endesa. D'altra banda, al Vendrell, un home va ser enxampat mentre s'enduia extintors de l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Intentava endur-se una trentena d’extintors amb carrets de la compra al Vendrell

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, quan intentava endur-se una trentena d’extintors amb dos carrets de la compra d’uns magatzems d’Adif al municipi del Vendrell.

 

Els vigilants de l’estació de trens de Sant Vicenç de Calders van donar l’avís a la policia i l’home, amb diversos antecedents policials, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Està pendent de passar a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

 

Una parella acaba detinguda després d'assaltar una caseta d'ENDESA

Els Mossos també van detenir dijous una dona de 35 anys i un home de 45, ambdós de nacionalitat espanyola, per robar cablejat de coure de l’interior de dues casetes d’Endesa a Salou. La parella, veïna de Tarragona, també tenia nombrosos antecedents. Estan pendents de passar a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.