Canvis a la Secretaria General de CCOO de Tarragona

L'actual secretari general de CCOO de Tarragona, Vicente Moya, deixarà el càrrec per la seva condició de jubilat
L'actual president de CCOO de Tarragona, Vicente Moya, a la dreta de la imatge durant la manifestació dels sindicats UGT i CCOO el Primer de Maig de 2019 a Tarragona | Àngel Ullate
 

Vicente Moya, actual secretari general de CCOO a Tarragona, deixarà el càrrec el mes de setembre vinent perquè s'ha vist afectat pel pla de reestructuració, que suposa la finalització del seu contracte amb l'empresa. Moya és treballador de l'empresa BASF i s'ha acollit al procés de prejubilacions engegat per l'empresa, cosa que, segons la normativa del sindicat, no és compatible amb l'exercici de la Secretaria General. Així doncs, en qualitat de jubilat no pot seguir exercint de secretari general al sindicat, motiu pel qual ja ha avisat a l'organització que presentarà la seva dimissió quan es tanqui la seva prejubilació.

 

Des del sindicat confirmen aquesta situació, i l'emmarquen en el procés regular i previst en els estatuts de CCOO. Membres del sindicat, que prefereixen mantenir-se en l'anonimat, afirmen que hauria estat la secretaria general de CCOO a Catalunya qui hauria motivat el cessament de Moya, un extrem que des del sindicat es nega i mantenen que, la decisió de ser rellevat del càrrec, ha estat presa de manera proactiva pel mateix Vicente Moya.

 

Qui s'ocuparà de la Secretaria General a partir de l'any que ve?

A partir d'aquest moment, des de CCOO de Tarragona informen que s'iniciarà el procediment ordinari previst als Estatuts del sindicat per a l'elecció de la nova persona que assumirà la responsabilitat. Aquesta decisió la durà a terme el Consell de la Unió Intercomarcal de Tarragona de CCOO un cop acabi l'estiu. Recordem que Moya va assolir el càrrec l'any 2014 després que l'ostentés Jaume Pros durant tretze anys. 

 

També et pot interessar: