INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

MAPA INTERACTIU

Poble a poble: un mapa mostra tots els casos de coronavirus detectats a Tarragona

La carretera TV-3143 tallada a Riudoms a causa de les fortes pluges

La carretera TV-3143, a l'altura de Riudoms, s'ha vist afectada per les fortes pluges i, de moment, no s'hi pot circular
La carretera TV-3143, de Cambrils a Riudoms, està tallada a causa de les fortes pluges d'aquesta nit i està coberta de fang | TarragonaDigital.com
 

El temporal d'aquest dimarts, 22 d'octubre, ha afectat a bona part de les comarques tarragonines, sobretot a poblacions del Baix Camp i de la Conca de Barberà. Alguns municipis s'han quedat sense electricitat i és difícil accedir-hi a causa del mal estat de les carreteres. En aquests moments, la carretera TV-3143, que va de Cambrils a Riudoms, està tallada i no s'hi pot circular a causa de les fortes pluges. 

 

S'ha retirat part de l'asfalt d'aquesta via | TarragonaDigital.com

 

Actualment, l'estat de la carretera, en el seu pas per Riudoms, és molt deplorable i ha quedat coberta de fang a causa de les fortes pluges que han caigut entre ahir i aquesta matinada. El fang dificulta la circulació dels vehícles i, per aquest motiu, durant aquest matí, els tècnics han procedit a retirar l'asfalt de la carretera. A hores d'ara, encara s'està retirant part de l'asfalt d'aquesta carretera per on passa la Riera de Maspujols. 

 

En aquesta imatge es pot veure l'estat deplorable de la via que connecta Cambrils amb Riudoms | TarragonaDigital.com
 
 

Més notícies de la categoria Comarques