Un total de 25 graus de la URV encara tenen places lliures per matricular-se

La sol·licitud es podrà fer els dies 2 i 3 d'agost de manera presencial al Campus Catalunya

Aquells alumnes que vulguin estudiar a la URV, encara estan a temps de fer-ho. La universitat tarragonina compta amb 25 estudis amb places lliures pel proper curs 2018-2019. La sol·licitud per poder accedir als estudis es pot fer els dies 2 i 3 d'agost al Servei de Gestió Acadèmica de la Universitat del Campus Catalunya. 
 
Cal recordar que els dies 30 i 31 de juliol van ser els primers dies per poder escollir l'elecció d'estudis. Pel que fa al setembre, els graus amb places disponibles s'oferiran els dies 19 i 21. L'opció de sol·licitar la plaça aquesta setmana permet als estudiants començar el curs al setembre amb la resta dels companys de promoció, enlloc de l'octubre.
 
Tot i això, la URV continua pujant les seves estadístiques. La matrícula d'estudiants de primer curs de grau s'ha incrementat un 9% respecte l'any passat i encara es poden millorar les dades perquè el procés d'admissió i matrícula als graus universitaris romandrà obert fins el mes de setembre. Malgrat això, ja es nota l'augment de l'interès des que el dia 13 de juliol va començar el procés de matrícula del primer curs. 
 

Els graus disponibles són els d'Administració i Direcció d'Empreses, Antropologia i Evolució Humana, Arquitectura, Economia, Educació Infantil. Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris, Telecomunicacions, Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Electrònica Industrial, Enginyeria Mecànica, Enologia, Finances i Comptabilitat, Fisioteràpia, Geografia, Gestió en Turisme, Història i Història de l'Art, Llengua i Literatura Catalanes i Hispàniques, Relacions Laborals, Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbils, Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i Màrqueting. 

Els nous graus de la URV per al curs 2018-2019

A més, la URV disposa de nous graus per tal de respondre a les necessitats dels estudiants. Per exemple, enguany hi ha com opcions disponibles el grau de Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbils i el grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris, tots dos amb una durada de tres anys. El primer és el que està més dirigit al disseny de software i està orientat a persones que volen desenvolupar programes per a entorns web i mòbil. Pel que fa al segon, és pioner per la seva orientació al disseny i desenvolupament d'equips i processos per la fabricació d'aliments. 
 
Un altre dels graus amb més oferta al mercat laboral és el de Llengua i Literatura Catalanes. El sector de l'ensenyament necessita aquests graduats, encara que amb aquests estudis també es pot accedir al món editorial, l'edició multimèdia, l'assessorament lingüístic o la crítica literària, entre d'altres.
 

La URV remodela graus per millorar la inserció laboral

S'han remodelat alguns graus com el de Geografia, Análisi Territorial i Sosteniblitat, per tal d'aportat tota aquella formació que sigui necessària per poder treballar en models de desenvolupament sostenible i la planificació territorial. Per la seva banda, el grau de Gestió en Turisme i Hoteleria s'ha reorientat per poder facilitar la inserció laboral als estudiants que ho escollin. 

Comentaris