A presó per conduir més de 200 quilòmetres de forma temerària a Tarragona

Els Mossos el van detenir desprès de circular a gran velocitat i fugint de controls policials
El cotxe amb el qual circulava l'home empresonat | Mossos d'Esquadra

 

Un home de 56 anys de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut ingressa a presó per conducció temerària, com ha determinat el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa. El conductor va ser detingut el passat 28 de juliol al Baix Ebre desprès que els Mossos d’Esquadra l’agafessin circulant a velocitats elevades i realitzant avançaments perillosos tant per ell com per la resta de conductors del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Els Mossos van rebre l’avís a les 12 del migdia del mateix dissabte que un cotxe d’alta cilindrada circulava a alta velocitat per l’autovia AP-7 en sentit sud, realitzant maniobres d’avançament de forma temerària, posant en greu perill la seva vida i la de la resta dels vehicles de la carretera.

El conductor fugia dels controls  policials a l’AP-7, A7 i N-340

Una estona abans, el mateix vehicle havia estat detectat pel mateix comportament temerari a l’autopista AP-7, a l’alçada de Torredembarra, i a la N-340, segons van manifestar altres conductors que van quedar sorpresos per l’actitud del conductor.

L’home es va saltar diversos controls policials en sentit sud al llarg de l’AP-7, A7 i N-340, però la policia de Benicarló (Castelló) el va localitzar circulant en sentit nord, cap a Tarragona. Així doncs, un dispositiu entre patrulles dels Mossos del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre va ser clau per trobar l’home sortint de l’AP-7 a l’Ametlla de Mar.

El cotxe amb el qual circulava l'home a gran velocitat per Tarragona i l'Ebre | Mossos d'Esquadra

 

Positiu en consum de drogues

El conductor va veure el control i va tractar de fugir un altre cop, però va xocar amb un cotxe patrulla, ferint dos agents de manera lleu. El conductor va ser detingut gràcies a aquesta maniobra acusat d’un delicte de conducció temerària. A més, l’acusat va donar positiu en consum de drogues, concretament en cànnabis, quan se li van realitzar les proves de drogues i alcohol.  

"Aquests són els graus amb places encara lliures per estudiar a Tarragona" "La nova gasolinera que Bonpreu obrirà al Baix Penedès"