A pres贸 un home per onze robatoris a domicilis del Camp de Tarragona i l'Alt Pened猫s

Tres robatoris van ser a Valls, un a Roda de Ber脿 i altres dos a Sant Jaume dels Domenys
Detingut per 11 delictes de robatori amb for莽a a interior de domicili. | Cedida

 

Agents de la Policia de la Generalitat 鈥 Mossos d鈥橢squadra de la Divisi贸 d鈥橧nvestigaci贸 Criminal (DIC) de la Regi贸 Policial Camp de Tarragona van detenir el 4 de juny un home de 39 anys, de nacionalitat croata i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d鈥11 delictes de robatori amb for莽a a interior de domicili.

 

11 robatoris amb for莽a a domicilis

La investigaci贸 va comen莽ar a principi del mes de mar莽 quan l鈥檋ome va iniciar un seguit de robatoris amb for莽a a cases del Camp de Tarragona i l鈥橝lt Pened猫s. El primer dels robatoris el va cometre l鈥1 de mar莽 a l鈥橭rdal (Alt Pened猫s) on, despr茅s de for莽ar la porta principal, va sostreure joies i diners. 

 

El 8 de maig va cometre dos nous robatoris a Valls (Alt Camp) i Roda de Ber脿 (Tarragon猫s). En ambd贸s casos va for莽ar una finestra mitjan莽ant una palanca i va sostreure diverses c脿meres, petits electrodom猫stics, joies, rellotges i diners en efectiu. 

 

Quatre fets m茅s van succeir el 14 de maig, tres d鈥檈lls en grau de temptativa a Sant Jaume dels Domenys (Baix Pened猫s) i a les Gunyoles (Alt Pened猫s). Mentre que en el quart robatori, com猫s a les Gunyoles, va sostreure joies d鈥檕r i diners. El vuit猫 fet va tenir lloc el 15 de maig a Cal Rubi贸 (Alt Pened猫s) i en aquest cas el lladre tamb茅 va robar joies i diners. 

 

El nov猫 dels casos va ser una temptativa i es va produir el 16 de maig a la poblaci贸 de Guardi脿 dels Prats (Conca de Barber脿). El detingut va for莽ar la porta d鈥檈ntrada de la casa per貌 no hi va poder accedir. 

 

La resta de fets els va cometre a la poblaci贸 de Valls (Alt Camp) el 20 de maig. En un d鈥檈lls va utilitzar un pic per accedir a l鈥檌nterior de l鈥檋abitatge d鈥檕n va sostreure diners en efectiu i joies. En l鈥檃ltre intent de robatori va desistir perqu猫 els propietaris estaven a dins de la casa.

 

El 15 de maig, durant la investigaci贸, el sospit贸s va ser identificat per una patrulla de la comissaria de Salou, ja que s鈥檋avia vist involucrat en una baralla amb un  conductor.

 

Arran d鈥檃quest incident, els Mossos d鈥橢squadra van escorcollar el vehicle i van localitzar objectes susceptibles per cometre robatoris tals com un parell de guants, diversa roba de color fosc i dos tornavisos.

 

Els investigadors, que anaven darrera la pista de l鈥檃utor, van poder relacionar el vehicle i l鈥檋ome amb els 11 robatoris amb for莽a. Per tot aix貌, finalment els Mossos d鈥橢squadra van detenir-lo el 4 de juny i van resoldre els onze robatoris amb for莽a.

 

Al detingut tamb茅 li constava una ordre de detenci贸 emesa pel Jutjat d鈥橧nstrucci贸 n煤mero 27 de Madrid sobre uns fets contra el patrimoni comesos l鈥檃ny 2014. El detingut va passar el 6 de juny a disposici贸 judicial al jutjat en funcions de gu脿rdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingr茅s a pres贸.

M茅s not铆cies de la categoria Comarques