La troballa d'un cadàver a la zona de vies afecta diverses línies de Rodalies

Una persona s'ha precipitat des de 8 metres d'altura
S'ha trobat un cos prop de la zona de vies  | Rodalies Catalunya

 

La presència d'un cadàver prop de la zona de vies de Rodalies està causant incidències entre Sitges i Garraf, on els trens circulen per via única. La incidència provoca retards de fins a 30 minuts, ja que els combois poden estar aturats més temps de l'habitual en acostar-se al punt de la incidència, segons ha informat Renfe. La situació afecta les línies R2 sud, R13, R14, R15 i R16 de Rodalies i els trens de Llarga Distància

Una persona s'ha precipitat des de 8 metres d'altura

Una persona s'ha precipitat des d'una altura de 8 metres. No hi ha signes d'atropellament i ara els Mossos d'Esquadra investiguen si es tracta d'un suïcidi i la persona s'hauria llençat o bé es tracta d'una mort criminal, han explicat fonts policials.

Les autoritats policials han demanat tallar la línia inicialment per poder treballar en la zona on s'ha trobat el cadàver. A les 8.30 hores han autoritzat la circulació per una via. 

També et pot interessar...

 

"🚚 1 ANY SENSE CAMIONS: Els accidents cauen a la meitat a l'N-340 i N-240" "⚠🚴 AVUI DISSABTE: Consulta els talls a les carreteres de TGN pel pas de La Vuelta"