Voluntaris de la Creu Roja durant les tasques de recerca aquest diumenge al Francolí, en aquest cas a Tarragona.

Troben mort un desaparegut més per la riuada a la Pobla de Mafumet

Un grup de 30 bombers que feia tasques de recerca al marge dret del Francolí ha trobat el cos, d'un home | Encara no s'ha pogut identificar la persona

Els Bombers de la Generalitat han localitzat el cos d'un home desaparegut durant la riuada del Francolí. Un grup de trenta bombers l'ha trobat al marge dret del Francolí a la Pobla de Mafumet. Resten pendents les tasques d'identificació de l'home, que podria ser el que es trobava en un bungalou a Vilaverd, el del conductor belga o el veí de l'Espluga que es trobava dins un vehicle. La troballa s'ha efectuat pocs minuts després de les 17.00 hores d'aquest diumenge. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Localitzen un segon desaparegut per la riuada del Francolí

Els bombers han trobat aquest diumenge a la tarda el cos d'un home al marge dret del Francolí, al municipi de la Pobla de Mafumet. Es tracta del segon desaparegut per les riuades que s'ha pogut localitzar, després de trobar-ne un altre a les aigües del Port de Tarragona. Podria tractar-se de l'home que es trobava en un bungalou a Vilaverd, del conductor belga que va quedar atrapat al camió o del veí de l'Espluga que es trobava en l'interior d'un vehicle. Tot i això, encara no s'han fet les tasques d'identificació.

El dispositiu de cerca s'havia centrat aquest diumenge en el sector sud del Francolí i, de fet, s'havien pentinat uns trenta quilòmetres de recorregut sense novetats. No ha estat fins passades les cinc de la tarda quan els bombers han informat de la troballa.  El cos de l'home certifica la tercera víctima pels aiguats d'aquest 2019, i la segona a les comarques tarragonines. Ara, resten encara tres persones més que segueixen desaparegudes.

El dispositiu de recerca continuarà aquest dilluns

El dispositiu de recerca per trobar les persones desaparegudes ha finalitzat a dos quarts de vuit d'aquest diumenge. Els bombers, voluntaris, i la resta dels serveis d'emergència continuaran aquest dilluns al matí. Aquest diumenge s'han recorregut els 43 quilòmetres del riu des de l'Espluga fins a la desembocadura.