Convoquen tractorades a la Ribera d'Ebre, Baix Ebre i Conca de Barber脿

Uni贸 de Pagesos ha programat diverses concentracions de tractors arreu del territori
Uni贸 de Pagesos crida la pagesia a participar en la vaga contra la sent猫ncia del proc茅s | Adri脿 Morte

Uni贸 de Pagesos ha cridat la pagesia a participar en els diversos actes dels diferents pobles i ciutats de Catalunya amb motiu de la vaga general d'aquest divendres i ha denunciat les 芦greus conseq眉猫ncies de la sent猫ncia del proc茅s en els drets pol铆tics de la ciutadania, com els de manifestaci贸, d'expressi贸 de lliure associaci贸 i de dissid猫ncia pol铆tica禄. El sindicat, que ha programat diverses concentracions de tractors arreu del territori, far脿 un tancament patronal i mantindr脿 tancades totes les oficines i ha susp猫s les activitats previstes durant tot el dia.

Convocat貌ries a la regi贸 de Tarragona

Tres comarques es veuran afectades per les concentracions a la regi贸 de Tarragona. A la Conca de Barber脿, s'ha convocat als tractoristes a dos quarts de deu del mat铆 davant del Sindicat Agr铆cola de Pira per arribar a Montblanc a les 11 del mat铆 i, aix铆, tallar i provocar retencions a la carretera C-241d, C-14 i N-240, les quals hi ha entre els dos municipis de la Conca.

A les Terres de l'Ebre hi haur脿 les altres dues tractorades. A les 10 del mat铆, sortir脿 des del pol铆gon industrial La Verdaguera de M贸ra d'Ebre la tractorada de la Ribera d'Ebre. A les 10.30 hores es comen莽ar脿 el recorregut per l'N-420 i la C-12 per tallar-les. L'altra comarca afectada ser脿 el Baix Ebre. Els tractors sortiran a les 10 hores des de davant l'Ajuntament de l'Aldea, per arribar a les 11 hores a l'esplanada de la Cooperativa Soldebre, a Tortosa, i sumar-se a la concentraci贸 convocada a les 12 hores a aquesta ciutat.

"鉂楌煔 El reclam dels camioners per no 芦quedar bloquejats禄 als talls de carreteres" "鉂楌煑 Llaurad贸 crida a la 芦no viol猫ncia禄 i apunta que els aldarulls aparten el focus 芦de la sent猫ncia禄"