L’ANC Conca ja ha omplert més de la meitat de les places de bus per la Diada

Els busos sortiran de diferents punts de la comarcaa

 

L’ANC Conca de Barberà ja ha omplert més de la meitat de les places de bus de les que disposa per participar en la gran manifestació que es farà el proper 11 de setembre a Barcelona amb motiu de la Diada sota el lema 'Fem la República Catalana'.

 

Segons el comunicat de l'entitat independentista de la Conca, tots aquells que vulguin participar a la manifestació poden seguir apuntant-se als busos que sortiran des de diferents punts de la comarca. Les inscripcions es poden fer per 12 euros als següents llocs: Floristeria Civiflor (l’Espluga de Francolí), Coaliment Joan Poblet (l’Espluga de Francolí), Perfumeria Vives (Montblanc), Llibreria Requesens (Montblanc), Llibreria la Baldufa (Montblanc), Llibreria Guixots (Vimbodí), Bar Tarrés (Blancafort), Forn de Pa Teresa (Blancafort), Disbo Contijoch (Rocafort de Queralt), Cal Ros (Barberà de la Conca), Llibreria Marinada (Solivella), L’Studi Cafè Diari (Sarral), Hotel Cal Magrinet (Vilaverd), Cal Jiné (Pira).

 

Venda de tiquets a l'Alt Camp per la Diada 

La venda de tiquets per desplaçar-se a Barcelona l'11-S des de la comarca veïna de l'Alt Camp avança a «molt bon ritme», segons asseguren des l'ANC. A Valls, comptant els que organitzen les dues colles castelleres i ERC, de moment ja s’han omplert disset autobusos, tot i que, segons l’entitat independentista, «el gruix de les inscripcions, com cada any, es farà aquest cap de semana, quan hauran acabat les vacances per a la majoria de vallencs». Els autocars sortiran a la una del migdia des de l’estació d’autobusos de Valls i traslladaran els vallencs fins a la Diagonal de Barcelona, concretament fins al tram 3, situat a prop de l’escenari des d’on es faran els parlaments finals, ubicat al Palau Reial.

 

Autobusos a la majoria de pobles de l'Alt Camp

D’altra banda, cal dir que, a més dels autobusos que sortiran de la capital de comarca, la majoria de pobles de l’Alt Camp han organitzat, directament o mitjançant l’ANC de Valls, la sortida d’autocars des del municipi. Així, sortiran autocars des d’Alcover, el Pla, Vila-rodona, la Masó, Cabra, Puigpelat, la Riba-Picamoixons, Rodonyà, Figuerola, Vilabella i el Pont d’Armentera.