ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 73 positius nous

Arriba la XVI Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà

L’exposició s’inaugurarà el 29 de novembre a Montblanc amb música en directe i tast de vins
L'exposició s'inaugurarà a la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc. | J.G.

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà, amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc i vins i caves Portell de Sarral, està organitzant la XVI edició de la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà. Enguany l’artista Maria Pontnou Bartolí, de Santa Coloma de Queralt, participarà en la Mostra per tal d'exposar la seva obra que consta de treballs de disseny gràfic i d'arts plàstiques.

L'acte d'inauguració tindrà un format jove aconseguint reunir en un espai emblemàtic, la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc, diferents manifestacions i representacions artístiques juvenils. Serà el divendres 29 de novembre de 2019, a les 18.00 hores. En aquest espai també tindrà lloc un petit tast de vins de producció jove amb l' 'Estupendo!' dels Gerida viticultors i tot plegat anirà amenitzat amb música en viu de la mà del jove pianista Marc Cubero.

  

La mostra promociona els joves artistes de la comarca

L'objectiu de la Mostra d'Art és aplegar un conjunt d'obres dels joves artistes de la Conca de Barberà en una mateixa exposició. D'aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d'aquestes peces donen conèixer la seva concepció de l'art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l'art i la cultura.

Al llarg d'aquests anys d'organització de la Mostra d’Art Jove un total de 18 joves de la Conca de Barberà han pogut donar a conèixer la seva obra amb diversos estils artístics com pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d'alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística, pintura mural i aquest any, disseny gràfic.

"🌧La Conca de Barberà 1 mes després dels aiguats: molta feina feta i molta per fer" "🔴ÚLTIMA HORA: El cos trobat a Montblanc és d'un dels desapareguts durant els aiguats"