L'Espluga de Francolí es prepara per a la 3a edició de la Fira de la Cervesa

L'esdeveniment pretén que el públic assistent pugui gaudir del maridatge dels productes elaborats a l’Espluga amb cervesa artesana
Imatge d'una edició anterior de la Fira de la Cervesa de l'Espluga de Francolí | Cedida

 

El carrer i la plaça del Castell seran l'escenari de la 3a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el producte local. L'esdeveniment és organitzat per l'Ajuntament de l’Espluga de Francolí i els elaboradors del municipi, i es celebrarà el dissabte 12 d'octubre durant tot el dia. 

La regidoria de Comerç després de valorar la continuïtat de la Festa de la Cervesa i amb la necessitat mostrada per part dels productors locals, promou de nou l’esdeveniment gastronòmic de tardor al casc antic de l’Espluga de Francolí. S’està treballant conjuntament amb els productors locals per tal que els productes artesans elaborats al municipi tinguin un major protagonisme, assolint així una singularització d’aquests productes en aquest espai.

La proposta d'enguany pretén que el públic assistent pugui gaudir del maridatge dels productes elaborats a l’Espluga amb cervesa artesana, comptant amb la presència de cervesers del Camp de Tarragona i Terres de Ponent. Alhora, la fira també comptarà amb música en viu en diversos formats i espai per al maridatge. 

Des de l’Ajuntament de l’Espluga es treballa a mitjà termini per introduir novetats a d’altres esdeveniments del calendari anual per dinamitzar el comerç local en períodes de menor activitat comercial i per posar en valor la qualitat dels productes elaborats artesanalment a l’Espluga.

"🗣ATENCIÓ: Es realitza una enquesta per saber l'opinió dels veïns de Montblanc sobre la Festa Major" "🗣El PSC de Montblanc demana que es revisi el Pla Comarcal d'Igualtat de Gènere"