GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els àrbitres ACB Martín Bertrán i Arnau Padrós inicien la celebració dels 50 anys del CB Montblanc

Abans de l'acte es va presentar la programació de l'esdeveniment
Els àrbitres ACB Martín Bertrán i Arnau Padrós van encetar els actes dels 50 anys del CB Montblanc | CB Montblanc

 

El passat divendres 22 de març la sala d'actes del Museu Comarcal va acollir l'inici de la celebració dels 50 anys del Club Bàsquet Montblanc. Els àrbitres de la Lliga ACB José Antonio Martín Bertrán i Arnau Padrós van ser els encarregats d'encetar l'efemèride amb una xerrada basada en el món de l'arbitratge.

 

Martín Bertrán i Padrós van explicar als assistents com van ser els seus inicis com a àrbitres i les seves experiències i anècdotes a una de les millors lligues de bàsquet del món. Al final, els dos col·legiats van respondre les preguntes i dubtes que els hi van plantejar les persones que van assistir a la conferència.

 

Presentació dels actes del 50è aniversari del CB Montblanc

 

Les activitats comencen amb cicle de xerrades. La primera va ser divendres passat, 22 de març, amb els àrbitres de la Lliga ACB José Antonio Martín Bertrán i Arnau Padrós. La següent serà el dia 12 d'abril, en què el conegut periodista de TV3 Jordi Robirosa presentarà el seu darrer llibre, 'Dream Team', en què es parla del mític equip nord-americà que va participar als Jocs Olímpics de Barcelona de l'any 1992. Les conferències finalitzaran amb una xerrada sobre com prevenir lesions i una altra, sobre psicologia esportiva, adreçada a pares i mares de nens i nenes que practiquen esport.

 

De cara al mes de juny, s'ha programat per al dia 30 una trobada d'exjugadores del club, que consistiria en una caminada i un dinar, i també començaria el tradicional torneig d'estiu, que encara no té data d'inici.

Públic assistent en la presentació dels actes dels 50 anys de l'entitat | CB Montblanc

 

El mes de juliol és el que té més activitats. A més de la celebració dels darrers partits del torneig d'estiu, també està previst un clínic adreçat a entrenadors, en què participarien tècnics de la Lliga ACB; un torneig 3x3 que tindria lloc a la plaça de Sant Francesc; i una taula rodona, moderada per un periodista de renom, en què hi participarien una jugadora de Lliga Femenina i un jugador de la Lliga ACB.

 

Finalment, al mes de setembre hi haurà els darrers actes de commemoració de l'efemèride. El dia 21 s'inauguraria l'exposició commemorativa dels 50 anys i es celebrarien partits dels equips de base que servirien de presentació de la temporada 2019-2020. El dia 28 començaria amb unes 12 hores de bàsquet, en què hi hauria partits amb equips formats per diverses generacions de jugadors que han passat pel club, i el gran sopar de celebració dels 50 anys. Durant aquest mateix mes de setembre, també es vol potenciar, després de deu anys, el tradicional Memorial Josep Maria Piñas, amb la participació d'equips importants, i altres partits de pretemporada masculins i femenins.