La poesia torna al Museu de la Vida Rural amb la 7a edició del Festival RUSC

El programa del festival d'enguany compta amb més activitats que en edicions anteriors

 

Totes les activitats del RUSC són gratuïtes | Museu de la Vida Rural

 

Per 7è any consecutiu torna la poesia al jardí del Museu de la Vida Rural amb la celebració, dijous 25 de juliol a les 20.00 del vespre, del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí. Un festival intergeneracional on es poden sentir les veus més joves del panorama líric català al costat de poetes consagrats i de llarga trajectòria.

 

En aquesta edició, sortiran a escena per recitar els seus versos Raquel Santanera, Carles Rebassa, Pau Sif i Nati Soler. Tancarà l’acte l’actuació musical del duet vocal Tarta Relena. Durant l’acte, es disposarà de zona de menjar i beguda. Però el RUSC no comença ni acaba amb el recital de poesia del 25 de juliol. El festival compta amb d’altres activitats i, aquest any, s’amplia amb noves propostes.

 

Com cada any, torna el Rusquet, que portarà al museu l’espectacle infantil “Parnassus i la llegenda del Drac”, un espectacle teatral que anirà a càrrec de la companyia Els Salats i que es celebrarà dissabte 27 de juliol a les 11.00 h del matí. L’edició d’aquest any del festival també comptarà amb un nou acte de la mà de Dolo Beltrán (Pastora) i Anna Carné, que portaran l’espectacle Vull les olives. A les 20.30 h del divendres 26 de juliol, les dues artistes inundaran de música i poesia el jardí del museu amb un recital inusual, insospitat, prosaic, poètic, gamberrillo i auster alhora.

 

Mitja hora abans de l’espectacle Vull les olives, seran els joves participants al taller de fotografia Construïm Mirades qui intervindran en el festival. Ho faran per presentar l’obra que han desenvolupat del 8 al 12 de juliol durant el taller de fotografia experimental i artística conduït per Marta Garcia i Oriol Segon.

 

Totes les activitats del RUSC són gratuïtes i tota la informació es pot consultar al web del Museu de la Vida Rural. Un festival organitzat conjuntament pel Museu de la Vida Rural i Edicions Poncianes, segell editorial.

 

Potser també t'interessa:

El Museu de la Vida Rural inaugurarà l’exposició SOS NATURA! de Lourdes Fisa