L'Acampada Jove tanca la 24a edició amb més de 27.000 joves a Montblanc

El festival organitzat per les joventuts d'ERC ha comptat amb la participació de grups com Oques Grasses, Zoo, Lildami i Train to Roots
Més de 27.000 joves han passat per Montblanc a l'Acampada Jove 2019 | Àngel Ullate

 

L'Acampada Jove ha tancat la seva 24a edició amb més de 27.000 joves a Montblanc, a la comarca de la Conca de Barberà. El director del festival organitzat per les Joventuts d'ERC, Pau Morales, ha valorat la festa «molt positivament» perquè, segons considera l'organització, «s'ha consolidat com a model de festival político-musical».

 

 

 

 

La segona nit de concerts va omplir l'Acampada Jove 2019 de gom a gom  | Àngel Ullate

 

 

Una edició amb més oferta musical i xerrades

En aquest sentit, destaquen que s'ha augmentat l'oferta musical i de xerrades. Aquesta edició ha comptat amb la participació d'Oques Grasses, Zoo, Boikot, Lildami i Obeses, amb Train to Roots com a aposta internacional, que ha presentat el seu sisè disc 'Declaration Nº 6'.

 

 

 

 

El grup Zoo un dels grans caps de cartell de l'Acampada Jove 2019 | Àngel Ullate

 

 

Morales també ha volgut posar en valor la feina dels més de 500 joves de Jovent Republicà que han treballat aquests tres dies per fer possible el festival, que asseguren que és «el de referència dels Països Catalans», i ha avançat que ja es preparen per a l'edició següent, que serà la 25a.

 

A banda dels tres dies d'Acampada Jove, també s'ha celebrat el concurs Música Jove de grups novells, que aquest any han guanyat els finalistes del Maresme, Ventiladors.

 

Una edició de l'Acampada Jove 2019 molt reivindicativa | Àngel Ullate

 

 

També et pot interessar:

 

"❗ Torrent li retreu a Sánchez la seva actitud «arrogant» a l'Acampada Jove" "🎵Clímax festiu amb Zoo, Buhos i Auxili en la segona nit de l'Acampada Jove 2019"