ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Tallada la C-14 a Montblanc per un accident entre dos vehicles

Un tractor i una furgoneta han xocat, provocant un ferit lleu. La carretera està tallada en els dos sentits de la marxa
Així ha quedat el tractor després de l'accident a la c-14 a Montblanc on ha topar amb una furgoneta. | Bombers

 

La carretera C-14 al seu pas per Montblanc ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa aquest dilluns al matí a causa d'un accident entre un vehicle agrícola i una furgoneta. L'ocupant d'un dels vehicles ha resultat ferit lleu, segons han informat fonts de Trànsit.

 

L’accident s’ha produït en aquesta transitada via, concretament al punt quilomètric 41 del terme municipal de Montblanc. L’avís de l’accident s’ha donat a les 11.13 hores d’aquest dilluns 6 de maig.

 

Els dos vehicles implicats (una furgoneta i un vehicle agrícola) han patit una col·lisió ‘per envestida’, segons han relatat des de Trànsit. El xoc ha tingut lloc en el carril que va en sentit cap a Lleida.

 

L'ocupant del tractor, ferit lleu

Com a conseqüència de la topada, l’ocupant del vehicle agrícola ha resultat ferit de caràcter lleu. La via, però, s'ha tallat en els dos sentits de la marxa, ja que el tractor ha quedat separant en dues parts després de patir la col·lisió amb la furgoneta. De fet, tota la part del davant ha quedat desplaçada, ocupant els dos carrils de la carretera.

 

Efectius dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc de l'accident per poder dur a terme les tasques corresponents. 

 

Dos ferits en un accident a Cambrils

D'altra banda, en les últimes hores hi ha hagut un altre accident a les comarques tarragonines. En aquest cas, ha estat aquesta passada nit de diumenge, 5 de maig. Un turisme s'ha sortit de la via a la carretera T-312, al seu pas pel municipi de Cambrils. De resultes d'aquest altre accident, dues persones han quedat ferides i, posteriorment, evacuats al centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) de la localitat de la Costa Daurada.