GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Santa Coloma de Queralt acull diverses activitats culturals aquest cap de setmana

El concert final de l'Orfeó o la representació dels Miserables són les dues cites culturals. En l'àmbit religiós, dissabte se celebra el 13è Aplec Capelleta de Sant Magí
El Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt. | AJ Santa Coloma de Queralt

 

Santa Coloma de Queralt es prepara per a un cap de setmana amb diverses activitats culturals. En concret, el Castell acollirà dues cites. Una d’elles serà aquest divendres 28 de juny a les 22.00 hores amb el concert de final de curs de l’Orfeó de Santa Coloma.

 

Serà a la Sala Gran del Castell i l’entrada té un cost de 6 euros per als majors de 12 anys. Les persones menors d'aquesta edat podran entrar de forma gratuïta. Cal destacar que la segona part d’aquest concert anirà dedicada a la Nova Cançó.

 

L’altra gran cita del cap de setmana serà dissabte dia 29 de juny. La Sala Gran del Castell de Santa Coloma de Queralt, tornarà a ser l’escenari escollit. En aquest cas serà per a la representació dels Miserables que es farà en dues sessions: una a les 18.00 i l’altra a les 22.30 hores, pel preu de 5 euros.

 

La posada en escena compta amb el Cor Oh! i la Superstar Band. La direcció de l’obra recau en Pol Pastor i els músics són Dani Prat, Toni Vilaprinyó i Marc Poch.

 

13è Aplec Capelleta de Sant Magí

A banda de lues dues activitats culturals que es faran a Santa Coloma, també hi haurà una trobada de caràcter religiós. Dissabte dia 29 de juny se celebrarà el 13è Aplec Capelleta de Sant Magí.

 

Dissabte tindrà lloc el 13è Aplec Capelleta de Sant Magí. | Cedida

 

La trobada es farà a l’esplanada d’aquesta capelleta. A les 19.30 hores tindrà lloc l’acollida i a les 20.00 hores se celebrarà la missa oficiada per mossèn Joan Francesc Amigó amb la col·laboració de la solista Roser Sabaté Valls.

 

Un cop finalitzada la missa es farà un berenar que constarà d’un entrepà, beguda i gelat, pel qual es demana una aportació de 3 euros. Per amenitzar la vetllada, hi haurà una actuació del grup d’havaneres ‘Olla barrejada’ i rom cremat per als assistents.