GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les activitats de Cucània a la vila de Montblanc

El 9 de setembre Montblanc celebra el segon aniversari de la Cucafera
Neddermann aprofitarà l'ocasió per estrenar el seu tercer àlbum: 'Nua', el seu treball més personal fins al moment | Elisabet Mateu

 

El pròxim diumenge, 9 de setembre, se celebrarà el segon aniversari de la Cucafera i tant l'associació Cucafera com l'Ajuntament de Montblanc han decidit organitzar una diada amb activitats per celebrar aquesta efemèride. El cartell de Cucània presenta tres activitats, amb un espectacle infantil i dues actuacions musicals que tindran la plaça de Catalunya com a nucli.

 

Cucània Kids

El tret de sortida de la jornada serà el diumenge a les 19.30 hores, hora en què començarà Cucània Kids, una activitat pensada per als més petits, la qual comptarà amb l'espectacle 'Gresca Fresca', un espectacle musical i teatral d'estètica vintage organitzat per la companyia DeParranda. A Cucània Kids, a més, hi haurà una actuació de la Cuca i un berenar popular a càrrec de les empreses Europastry, Gintoniza i Carbòniques Miracle.

 

Concerts de cantautores

La festa continuarà a les 23.00 hores amb Cucània, que presenta una oferta musical renovada la qual es divideix en dos ambients diferenciats. Per una banda tenim els concerts de les cantautores Judit Neddermann i Sílvia Montells, aquesta última acompanyada pel guitarrista Marcel Marimon.

 

La jove Judit Neddermann és una de les veus imprescindibles de la música catalana emergent. La seva és una música càlida amb sons mediterranis que li han valgut múltiples reconeixements així com l'afecte del públic. Neddermann aprofitarà l'ocasió per estrenar el seu tercer àlbum: 'Nua', el seu treball més personal fins al moment.

 

Sílvia Montells i Marcel Marimon, per la seva banda, realitzaran diverses versions acústiques de grups com Lluís Llach o Txarango.

 

Nit de DJ

Després dels concerts de cantautores arriba el moment més animat de la nit amb les actuacions dels DJ Sendo i Enredu, dues de les figures més reconegudes en les principals sales i festivals de la zona.

 

D'aquesta manera, s'espera tancar la nit de la millor manera possible, amb 'alegria i el bon ambient esperats de la Festa Major. No us perdeu aquesta jornada tan especial.