Imatge d'un rodatge a Sarral

Sarral organitza, per primer any, un campus esportiu infantil durant la Setmana Santa

Per altra banda, la pel·lícula «Història d'un relat confinat» s'estrenarà aquest dissabte, 3 d'abril, a la Sala Recreativa, a les 18.00 h

Aquesta setmana s'ha iniciat el primer campus esportiu  que l'Ajuntament de Sarral  organitza per Setmana Santa, dirigit a la canalla d'entre 5 i 12 anys i amb places limitades. El programa, anomenat «Mou-te per Setmana Santa», es farà els matins al pavelló municipal fins al Divendres Sant. Prioritza l'activitat física i els valors de l'esport. Així, es podrà practicar futbol, pàdel, bàsquet, i bàdminton, entre altres esports, en grups d'un màxim de sis persones. 

La primera tinent d'alcalde, Victòria Cañís, explica que «estrenem la primavera després d'un hivern dur pels infants, a causa de les necessàries limitacions de la pandèmia, i calia un espai, amb seguretat, on poguessin trobar-se, esplaiar-se i fer activitat física aquestes vacances escolars». D'altra banda i dirigit sobretot als adults i les famílies, el consistori també ha organitzat una sortida d'orientació cultural pel poble, així com una orientació amb GPS, amb l'empresa conquenca Drac Actiu, el passat dissabte. També s'ha organitzat una matinal de marxa nòrdica guiada, que serà diumenge vinent, 4 d'abril. 

Estrena amb performance i llibre

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La pel·lícula «Història d'un relat confinat» s'estrenarà aquest dissabte, 3 d'abril, a la Sala Recreativa de Sarral, a les 18.00 h. L'acte reunirà tots els protagonistes del rodatge del film i també inclou una perfomance. Per assistir-hi és obligatòria la inscripció prèvia a través del web municipal. El donatiu mínim de l'entrada és de 3 euros i anirà destinat a la fundació de La Marató de TV3, la qual va recollir fons precisament per a la investigació mèdica de la Covid-19. La bona acollida de la iniciativa va animar a fer-ne un llargmetratge, que ara s'estrena, amb una durada d'una hora i mitja i que narra la història de set nens i nenes que  viuen un seguit d'aventures en un món dominat pel coronavirus. La intenció és que, un cop estrenada a Sarral, la pel·lícula es vegi en diverses sales on es projecta cinema a la Conca de Barberà.

Actes religiosos

Per altra banda, les celebracions religioses van començar aquest Diumenge de Rams, amb la benedicció de les palmes i els palmons, i la missa dins de l'església de Sarral. Dijous Sant hi haurà una missa a les 20.00 h i Divendres Sant  el  viacrucis  es celebrarà enguany dins de l'església a causa de la pandèmia, a les 9.00 h del matí. La celebració de la Passió serà a les 20.00 h. Els oficis religiosos també es celebraran a Montbrió de la Marca, Dijous Sant, amb la celebració de la Passió i Dissabte de Glòria, a les 19.00 h de la tarda amb una vetlla.