Taller al Museu de la Vida Rural

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí porta les activitats educatives a l'aula de manera segura

Es tracta de cinc projectes que formen part del programa educatiu: L’aigua en joc i Bategant aigua

El Museu de la Vida Rural ha adaptat les propostes educatives per tal de poder-les desenvolupar a dins de les aules de manera segura, amb els grups bombolla i sense haver-se de desplaçar fins a les instal·lacions del museu. D’aquesta manera, els centres educatius que no puguin anar a l’Espluga de Francolí a causa de les restriccions sanitàries, podran treballar les activitats a les mateixes escoles o instituts amb l’acompanyament dels educadors i les educadores del museu i el material necessari.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En aquest sentit, el museu ha adaptat cinc de les activitats que formen part del programa educatiu:  L’aigua en joc i Bategant aigua reflexionen en clau de sostenibilitat sobre aquest element, Jugar amb foc és la proposta educativa vinculada amb l’exposició temporal que es pot trobar al museu i que posa sobre la taula l’ambivalència del foc i l’actual emergència climàtica. El MVR també ofereix Sostenibilitat en joc, un joc de taula gegant per descobrir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i plantejar-se la relació de les persones amb el seu entorn.

La cinquena activitat és Plàstic que aprofundeix sobre l’ús d’aquest material que tot i ser gairebé perfecte, és una de les principals amenaces del planeta. Igualment, el MVR segueix oferint la possibilitat de gaudir de totes les activitats del projecte educatiu de manera presencial pels centres educatius que sí que es puguin atansar fins a les instal·lacions del museu. En aquest sentit, el MVR garanteix el desenvolupament de les activitats presencials de  manera segura  i adaptant-se en tot moment al context sanitari.