GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’AMPA de Les Muralles col·labora amb la Marató de TV3

L’Associació de Mares i Pares aconsegueix recaptar quasi 1000 €
L'AMPA de Les Muralles de Montblanc ha mostrat el seu compromís amb la causa de la Marató de TV3 | cedida

 

Un cop més, l’Associació de Mares i Pares de l’escola pública Les Muralles de Montblanc ha mostrat el seu compromís amb la causa de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio i s’han sumat a la campanya benèfica d’enguany. En total, l’AMPA de Les Muralles ha aconseguit recaptar quasi 1000 € que aniran destinats a lluitar contra el càncer, una de les malalties amb més mortalitat.

 

Sorteig solidari

Els passats dies 19 i 20 de desembre (dimecres i dijous) es va organitzar un sorteig solidari en el marc de la realització dels concerts de Nadal dels alumnes del centre, des dels més petits de P3 fins als més grans de 6è. Així doncs, es van sortejar diversos lots de Nadal i obsequis, gentilesa d’empreses i entitats de la vila com la DO Conca de Barberà, Rifacli, Celler Cara Nord, l’Oficina de Turisme de Montblanc Medieval, Instal·lacions Roig, Bazar Roquete i Hiper Montblanc.

 

En total, s'han aconseguit recaptar quasi 1000 € que aniran destinats a lluitar contra el càncer | cedida

 

Berenar solidari, mercat i teatre

A més, el dimarts a la tarda, l’AMPA va organitzar un berenar solidari al pati de l’escola així com un mercadet i un espectacle de teatre infantil. La comissió de Projectes va encarregar-se de l’elaboració de més d’un centenar d’entrepans de pernil dolç i formatge, fruita i begudes per als nens i nenes de Les Muralles. La col·laboració amb Cuina Gestió, Europastry, Gustus i Garcia Vicent va ser fonamental per tirar endavant el berenar solidari. Al mercadet solidari es van vendre peces de roba, sobretot infantil; joguines, i llibres. Per tancar la jornada, es va representar l’obra de teatre «El tresor de les pirates Sangvermella», de la Factoria Brams, una companyia de teatre formada per mares de l’escola.

 

L’Associació de Mares i Pares de Les Muralles vol agrair la col·laboració de la direcció de l’escola així com de totes les persones que han participat en les activitats, ja que, gràcies a elles, ha sigut possible tornar a col·laborar amb els projectes solidaris de la Fundació La Marató de TV3.