GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc amplia la recollida d'escombraries porta a porta

Per fer una prova pilot en edificis verticals, a partir de l'1 d'abril s'ampliarà el servei al carrer Catalunya, Carrer del Sindicat, carrer de l'Estació, muralla Sta Tecla i Estació de bus

La recollida porta a porta ha tingut molta acceptació a Montblanc | ACN

 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament de Montblanc va posar en funcionament el nou model de recollida de residus porta a porta. Aquest servei ha comportat la retirada de punts de contenidors de superfície i soterratsLa iniciativa ha donat molt bons resultats, sent un èxit de participació i aconseguit un 80% de recollida selectiva de residus en el lloc on s'ha aplicat.

  

Per tal d'augmentar els resultats i alliberar espai de la via pública, ja s'ha ampliat el servei a la zona del Baluard de Sta. Anna, Muralla St. Francesc, i part de Muralla Sta. Tecla. Aquesta ampliació ha comportat la retirada de 3 punts de recollida de brossa del municipi.

 

Prova pilot per ampliar el servei

 

Per fer una prova pilot en edificis verticals s'ampliarà el servei al carrer Catalunya, Carrer del Sindicat, carrer de l'Estació, muralla Sta Tecla i Estació de bus. Aquesta ampliació comportarà la retirada de 2 punts de recollida de brossa del municipi, situats al carrer Sindicat. El dia 1 d'abril, amb l'inici del nou servei en aquesta zona, aquests contenidors seran retirats de la via pública. Aquest servei serà d'aplicació a tots els domicilis i establiments comercials d'afectació dels carrers esmenats. Els establiments comercials seran visitats per tècnics ambientals que els indicaran les freqüències i els serveis establerts.

La zona de l'estació de bus és una de les àrees on s'amplia el servei | Google Maps

 

Tots els usuaris domiciliaris rebran una carta amb els carrers que s'amplia el servei i el full amb l'horari i les freqüències. Per fer-ho correctament se ús facilitarà el kit porta a porta, els qual els nous adherits al servei heu de recollir. Pels nous usuaris que s'adhereixen al nou servei, es realitzarà el repartiment del material (cubells i díptics informatius) que tindrà lloc al Consell Comarcal de la Conca de Barberà (carrer Sant Josep, 18), i anirà associat al padró d'escombraries del vostre domicili. El repartiment es  realitzarà a partir del dia a partir del dia 25 de març en horari d'oficina (dilluns de 9h a 14h i de 16h a 18h i de dimarts a divendres de 9h a 14h).

 

Gran acceptació de la recollida d'escombraries porta a porta

 

Amb l'inici d'aquest nou servei, el qual requereix un canvi d'hàbits en el ciutadà, es pot observar que ha tingut una bona rebuda per part de domicilis i comerços, i que s'ha aconseguit alliberar espai públic i reduir el soroll i les males olors, a més de potenciar exponencialment la recollida selectiva al municipi.Tanmateix durant la setmana de repartiment i les següents els usuaris es poden dirigir al Consell Comarcal i a l'Ajuntament de Montblanc el qual s'atendran tots els dubtes que sorgeixin.

 

Potser també t'interessa: