Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Clou la temporada a la Bibliopiscina de l’Espluga de Francolí

Aquesta iniciativa ha reforçat el paper de centre d'oci de la piscina
Una de les activitats de la bibliopiscina de l'Espluga de Francolí. | Cedida

 

Un any més acaba la temporada de biblioteca a la piscina de l'Espluga de Francolí, en la que hi han format part i n’han estat els vertaders protagonistes junt amb els banyistes, els llibres, els jocs, les llegendes, la pintura corporal i els dibuixos.

 

La Bibliopiscina ha apropat i facilitat la lectura als usuaris de la piscina d’una manera lúdica i també ha apropat i ha donat a conèixer els serveis bibliotecaris, tot això oferint alguns dels serveis propis de les biblioteques, com són la consulta de diaris i revistes, préstec de llibres i activitats de dinamització.

 

Aquesta iniciativa també ha reforçat el paper de centre d'oci de la piscina, i dins d'aquesta instal·lació municipal, es converteix en un punt de trobada i intercanvi social i cultural, atenent que aquest servei no té cap mena de cost addicional.

 

La Bibliopiscina ha apropat i facilitat la lectura als usuaris de la piscina. | Cedida

 

Entre bany i bany, o bé després de berenar, els usuaris tenen l’opció de tornar a agafar calor participant d’algun joc o activitat lúdica: els més petits gaudint de la plastilina, encaixos, puzles, amb la companyia dels pares, mares o fins i tot avis i àvies. Els infants de mitjana edat han pintat dibuixos, han fet papiroflèxia o mots encreuats i amb els adolescents s’han dut a terme jocs tradicionals, com l’oca, el parxís, les dames o les cartes.

 

Durant la temporada de Bibliopiscina, a més a més, s’han dut a terme activitats grupals, com ara un conta contes sobre històries de llegenda que han permès conèixer algunes rondalles i llegendes del Camp de Tarragona, les seves dites i maneres de parlar i els personatges fantàstics que s’amaguen en la seva geografia, o bé tallers de pintura corporal que han despertat la creativitat, les habilitats manuals i la motivació, generant un ambient participatiu en les activitats.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris