La residència de Santa Coloma de Queralt en alerta: Brot de coronavirus amb 28 casos positius

Ho ha anunciat l'ajuntament del municipi en un comunicat
Brot de coronavirus a la residència de Santa Coloma de Queralt | ACN

L'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha emès un comunicat relacionat amb la situació que està vivint la Residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme. Fins aquest dissabte, constaven un total de dos casos positius de coronavirus. Ara, però, la situació ha empitjorat greument i s'han registrat 22 positius nous, arribant als 24, entre els residents del centre a la falta de més proves. Així mateix, hi ha 4 resultats positius entre els professionals, que estan aïllats a casa seva. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una trentena de casos

Les últimes proves diagnòstiques realitzades als residents i personal de la Residència i Centre de dia Nostra Senyora del Carme Consorci Sociosanitari de Santa Coloma de Queralt auguren mals pressentiments.

Hi havia dos casos positius entre els residents i, avui, després de les proves s'han anunciat 22 nous contagiats de coronavirus. Tres d'ells presenten símptomes i la resta són asimptomàtics, a falta de rebre 3 proves. Les persones que se'ls ha diagnosticat la Covid-19 estan aïllades i la seva atenció segueix els protocols marcats pel Departament de Salut. A més, també s'han detectat quatre positius entre els professionals sanitaris, els quals es troben en aïllament domiciliari.

  

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i la direcció de la Residència estan en contacte directe amb la gerència d’organització territorial del Departament de Salut per una correcta operativització de les mesures adoptades.

  

"👉L'enginyosa proposta que fa l'Ajuntament de Sarral als seus veïns" "👉Es promou una curiosa iniciativa entre els veïns de Montblanc durant el confinament"