Finalitza l'enderroc de cal Baldrich a l’entron del Pont Vell de Montblanc

L'actuació s'inclou en els treballs d'urbanització d’aquest espai
Ha finalitzat l'enderroc de cal Baldrich a l’entron del Pont Vell. | LaConcaDiari

 

Dins els treballs d’urbanització que s’entant duent a terme a l’entorn del Pont Vell de Montblanc aquesta setmana ha finalitzat l’enderroc de l’edifici conegut com Cal Baldrich. L’enderroc ha consistit en la demolició dels elements sortints de la coberta, la coberta inclinada, les jàsseres de fusta i de ferro que suporten la coberta, els envans, els revestiments de terres i escales, els forjats i els murs. Està previst que es reaprofitin materials com la ceràmica, teules, pedra i ferro. El pressupost d’aquestes obres d’enderroc ha ascendit fins als 42.140 euros.

 

Magatzem, taller de cotxes i habitatge

 

Cal Baldrich era un edifici de quatre plantes. L'activitat que s'hi desenvolupava és variada, de magatzem a habitatge, passant per taller de cotxes. La superfície estava dividida en 824 metres quadrats de magatzem i 25 metres quadrats d'aparcament a la planta baixa, 169 metres quadrats d'habitatge i 438 metres quadrats de magatzem a la primera planta, i 29 metres quadrats d'aparcament a la segona planta.

 

L'estructura de l'edifici era a base de murs de càrrega i forjats de revoltons ceràmics, i una part de la coberta té bigues d'acer amb planxes de fibrociment ondul.

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha adjudicat el projecte d'urbanització del carrer Cogullons. | LaConcaDiari

 

S’urbanitza el carrer Cogullons de Montblanc

Per un import de 41.298 euros, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha adjudicat el projecte d'urbanització del carrer Cogullons a l'empresa montblanquina Rizos Figueras. Amb un termini d’execució de dos mesos, aquest nou carrer és la continuació del carrer Joan Amades, passat l'avinguda Doctor Folch.

 

També es realitzaran les obres de les xarxes de clavegueram i de distribució d'aigua, instal·lació de l'enllumenat públic, de telefonia, de gas i per a la futura xarxa de fibra òptica, instal·lació elèctrica en baixa tensió i pavimentació de vorera i calçada.

"Èxit a la setmana de classes obertes de DansAra Sarral" "L’AMPA de Les Muralles col·labora amb la Marató de TV3"