Montblanc vol 'guanyar a la Covid-19' amb una nova campanya per dinamitzar el comerç local

Entre altres accions, se sortejaran vals de descompte i es regalaran fins a 3500 bosses de cotó
La campanya ha estat possible gràcies al suport de les empreses locals | Ajuntament de Montblanc
 

Montblanc inicia una campanya per fomentar el comerç local i dinamitzar el sector comercial després de la pandèmia de la Covid-19. Sota el lema 'Guanyem al 19', es tracta d'una iniciativa de l’Ajuntament de Montblanc amb col·laboració amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) i el suport del programa «Treball als Barris» del SOC i Concativa.

El lema de la campanya és una referència clara a la Covid-19 i, tal com s'ha explicat des del consistori, «convida a guanyar-lo fent poble i comprant a les botigues de proximitat». D'aquesta manera, aquesta nova campanya intentarà abastir tots els sectors comercials, de serveis i restauració, creant una campanya global, la primera d'aquest tipus impulsada a Montblanc.

Vals de descompte i sortejos de productes

La campanya per dinamitzar el comerç s'ha plantejat doncs, des de quatre accions. La primera acció consistirà en el regal de 3.500 bosses de cotó orgànic entre els consumidors dels establiments locals, seguint amb la voluntat de l'Ajuntament de Montblanc de fomentar l'eliminació de bosses de plàstic.

La segona acció consistirà en un joc de rasca i guanya, on hi participaran 50.000 butlletes i hi entraran en joc més de 10.000 regals, que seran de tota mena com tiquets de zona blava, entrades per a la piscina municipal, productes de marxandatge, o vals de compra de 19 euros, entre d'altres.

També hi haurà dotacions econòmiques i de productes, com la tercera acció, que consistirà en el sorteig de 1000 euros en vals de compra, o el sorteig també d'una cistella amb productes i serveis dels comerços de Montblanc, amb un valor total de 3.000 euros.

Suport a les empreses locals

Des de l'Ajuntament de Montblanc s'ha recalcat el paper d'aquesta campanya, que servirà per donar «suport explícit» al comerç que manté viva la vida al municipi i que va ser «un dels sectors que es va mostrar més actiu durant el confinament».

Tots els productes sortejats, serveis i treballs que han fet possible aquesta campanya han estat gràcies a la participació dels negocis i empreses de Montblanc. Seguint amb la tònica d'ajudar al sector comercial del municipi, l'ajuntament també ha anunciat que, del pressupost destinat a les accions de la campanya, més del 40% serà de despesa directa als comerços adherits per la compra de productes o serveis per als premis dels clients.

Així doncs, els comerços de Montblanc recullen la iniciativa de l'ajuntament per crear una campanya que aporti valor afegit als productes i serveis locals, amb la intenció d'ajudar al sector, un dels més castigats per la crisi de la Covid-19, i també arrelar a la població com a consumidora.

"La Conca de Barberà fa una gran aposta pel turisme de qualitat: Neix XATSCONCA" "Organitzen una cerimònia pública per acomiadar l'exalcalde de l'Espluga, David Rovira"