URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

La Unió de Botiguers de Montblanc comença la campanya d’estiu amb sortejos i vals d’aparcament

Se sortejaran 600 euros en compres i s'entregaran fins a 7.500 vals d'aparcament als clients
Els comerciants de Montblanc es preparen per a la campanya d'estiu. | J.V.

 

El proper dilluns, 1 de juliol, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) estrena la campanya promocional d'estiu, que enguany s’allargarà fins al dia 20 d'agost.

 

Durant la campanya, els 70 comerços associats entregaran als seus clients 7.500 vals d'aparcament, de dues hores de durada cadascun, per aparcar a les zones blaves de la vila, amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc.

 

Amb aquesta iniciativa conjunta amb el consistori, la UBCM pretén reforçar la capitalitat comercial de Montblanc, tot facilitant als clients l'aparcament a les zones a tocar del nucli antic de la població.

 

En el marc d'aquesta campanya, la UBCM manté el sorteig de vals de compra pels clients que premien i promocionen alhora els productes i serveis del comerç montblanquí.

 

Sorteig de vals de compra

Així, les botigues repartiran 30.000 butlletes pel sorteig de 6 vals de compra de 100 euros cadascun.

 

Les butlletes es podran dipositar, com és habitual, en urnes situades al vestíbul de l'Ajuntament i a la Biblioteca de Montblanc fins al 26 d'agost. L'endemà tindrà lloc el sorteig i els premis s'hauran de gastar el proper 31 d'agost.

 

L'associació comercial també fa difusió promocional de la campanya amb l'edició d'un cartell, i donarà a conèixer ‘Viu un estiu de premis refrescants!’ a través de les seves xarxes socials de la UBCM.

 

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, ha explicat que «la campanya d'estiu del comerç montblanquí ofereix bons preus i descomptes durant dos mesos».

 

En aquest sentit ha afegit que amb «aquestes accions promocionals incentivem les vendes i, com sempre, apostem per mantenir la fidelització dels clients i n'atraurem de nous, també de la resta de la comarca».

 

Pel que fa a la previsió, els comerciants tenen bones perspectives. La presidenta de la UBCM ha dit que «la primavera ha estat fresca i encara queden força productes de temporada, que ara sortiran a preus competitius, sobretot de moda, complements i esports».