Comença la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers

Xocolata i múltiples personatges infantils omplen els carrers de Montblanc
Avui, divendres 21, i demà, dissabte 22, els comerços de Montblanc fan Nadal al municipi | Benjamí

 

Arriben els actes principals de la campanya de Nadal organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM). Avui, divendres 21, i demà, dissabte 22, els comerços de Montblanc fan Nadal al municipi amb els primers actes de la campanya que busca fer de la capital de la Conca el centre comercial de referència durant les festes de Nadal.

Personatges infantils, xocolatada i nadales

Els actes han començat avui a les 17.00 hores amb una «cercavila» de personatges infantils que han recorregut els carrers de Montblanc fins a les 19.00. Els més joves s’han pogut fer fotografies amb els seus personatges favorits com Bob Esponja, Ladybug i Mickey i Minnie Mouse entre altres. A més, al voltant de les 18.00 hores, al carrer Major (quatre cantons) s’ha celebrat una xocolatada gratuïta i petits i grans han combatut el fred amb un got de xocolata calenta acompanyat d’un tros de coca. D’altra banda, demà entre les 18.00 h i les 20.00 h es durà a terme una Cantada de Nadales a càrrec de la coral Flor de Lis que recorrerà els carrers de la vila.

Imatges de la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers de Montblanc | Benjamí

 

Actes durant la campanya

A banda dels esdeveniments concrets, durant tota la campanya de Nadal es durà a terme també la ‘Gimcana dels Tions’ i un sorteig de 1.000 € en compres. La gimcana és una activitat adreçada als més petits que consisteix en trobar un total de cinc tions amagats i repartits per diversos comerços de l’UBCM. Les butlletes per a participar en la gimcana es repartiran als centres educatius així com a les botigues de Montblanc. Els participants optaran a 4 entrades per a Port Aventura.

Finalment, el sorteig del 1.000 en compres que duu a terme la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc consta de sis premis: un de 500 € i cinc de 100 €. Els diners dels premis es podran gastar el 19 de gener a qualsevol dels establiments associats a la Unió de Botiguers. A més, les botigues regalaran vals d’aparcament de dues hores per a zones blaves, una iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc.

"ÚLTIMA HORA: Accident greu a les Piles" "L’alcalde de Montblanc també abandona la vaga de fam"