La colla infantil de diables Muralles de Foc de Montblanc inicia una campanya per trobar nous integrants

Volen que la colla es faci més gran i ampliar el nombre d’infants que hi participen. Actualment està formada per unes 40 persones
La colla infantil de diables Muralles de Foc de Montblanc. | Cedida

 

La colla infantil Diables Muralles de Foc de Montblanc ha iniciat una campanya per tal de poder afegir nous membres a la seva entitat.

Segons ha explicat a TarragonaDigital el cap de colla, Domingo Mercado, «quan sortim fora de Montblanc sempre necessitem molta gent, per això engeguem aquesta campanya d’adhesions».

Aquesta colla de diables està formada per infants des dels 4 fins als 16 anys aproximadament i actualment té uns 40 integrants, tot i que els pares i mares també hi participen.

De moment, no s’han fixat un nombre màxim de persones necessàries per ampliar la colla, però el que sí que tenen clar és que «volem una colla més gran», diu Domingo Mercado. Com a exemple, actualment tenen 12 forques i els agradaria poder ampliar aquesta xifra fins a 20 per lluir molt més en les seves actuacions.

En aquest sentit, es busca gent per portar les forques, però també per participar en la secció musical de la colla. Totes aquelles persones interessades a adherir-se a aquest grup de diables infantil poden enviar un correu electrònic a juditrodriguezfort@gmail.com, on se'ls informarà o se'ls resoldrà els dubtes que calguin. 

Imatge d'arxiu de la colla de diables infantil Muralles de Foc de Montblanc. | redacció

 

Una colla molt familiar

La colla infantil Diables Muralles de Foc de Montblanc va començar gràcies a l’empenta d’unes 8 parelles del municipi que van decidir tirar-la endavant, per això és una colla molt familiar on les decisions es prenen per consens i adaptant-les als seus membres, tot i que té la jerarquia de qualsevol altra entitat.

El funcionament de la colla es para de forma considerable a l’estiu, però la resta de l’any realitzen assajos uns dos cops al mes.

"🎉S'acosta la Festa Major de Santa Coloma de Queralt amb tots aquest actes!" "🎉AGENDA: Programa d'actes de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt"