Imatge d'un paisatge de la Conca de Barberà

La Conca de Barberà impulsa una campanya per fomentar el turisme i la visita als restaurants de la comarca

La iniciativa és vigent del 19 de desembre de 2020 fins al 28 de febrer de 2021

La Conca de Barberà ha llançat una campanya dirigida a tots els espais visitables i  restaurants  de la comarca amb la finalitat d'impulsar el sector turístic en el moment en què ja es permet la mobilitat comarcal. Així, la campanya comença demà dissabte 19 de desembre i finalitzarà el dia 28 de febrer de 2021.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els espais visitables són els cellers, museus, monestir, cova, visites guiades als pobles, experiències enogastronòmiques, activitats d'aventura, artesania, etc. L'objectiu de la campanya és que la gent de la Conca de Barberà faci  turisme  per la comarca i visiti l'oferta turística i vagi als restaurants i generi despesa cap a aquests, com diu el missatge central de la campanya 'Ara toca fer Conca. Descobreix els nostres petits tresors!'

Així, tothom que faci una visita o que vagi a un restaurant de la Conca pot participar en el sorteig de 50 premis, que consisteixen en 25 lots de productes 'Fet a la Conca' i 25 experiències de la Conca. Per a entrar al sorteig s'ha d'enviar per WhatsApp  al telèfon 671950648 una fotografia de l'entrada del lloc visitat o del tiquet del restaurant amb el nom i cognoms de la persona participant escrits. A l'entrada s'ha de poder identificar el lloc visitat i la data de la visita i al tiquet del restaurant, el nom de l'establiment i la data. No es tindran en compte les entrades o tiquets il·legibles o sospitosos de no ser autèntics.

Pel que fa al sorteig, es farà el dia 8 de març de 2021. S'informarà per WhatsApp als  50 guanyadors  i els premis es recolliran al Consell Comarcal, entre el dia 9 i el 19 de març. Per recollir-lo, s'haurà d'entregar l'entrada o el tiquet original.