GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tots els pobles de la Conca de Barberà engeguen una campanya contra la violència de gènere

Es tracta d’una campanya de sensibilització on participen els 22 pobles de la Conca, juntament amb el Consell Comarcal
Consell Comarcal de la Conca de Barberà | Redacció

 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, juntament amb els 22 pobles de la comarca, engeguen una campanya de sensibilització en contra de la violència de gènere, comuna i personalitzada per a cada poble. El lema de la campanya és ‘La Conca de Barberà diu no a la violència de gènere’, però s'adaptarà a cada municipi amb el nom del poble a l'inici de la frase.

    

L'objectiu d'aquesta acció és assolir el coneixement i la conscienciació d’aquesta problemàtica a tota la població. La campanya s’ha pogut finançar gràcies al suport del govern espanyol, en concret, del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad (Secretaría de Estado de Igualdad), amb una dotació directa a tots els ajuntaments de la comarca.

 

A escala local, s’ha coordinat des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El material que s'ha preparat per tal de fer la difusió de la campanya consta d'un plafó, cartells i tríptics personalitzats per a cada municipi.

 

Acte de presentació el dia 25 d'abril

L’acte de presentació de la campanya tindrà lloc el proper 25 d’abril a les 18.30 hores a la sala noble del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, al municipi de Montblanc.

 

La presentació comptarà amb diversos parlaments i començarà amb la intervenció del president del Consell Comarcal, Francesc Benet; seguirà el conseller Comarcal de Benestar Social, Magí Trullols, i diversos batlles de la comarca com l’alcaldessa de Passanant i Belltall, Carme Amenós; la de Pontils, Sara Janer, i la de Senan, Carme Ferrer.

 

Seguidament, es donarà pas a la xerrada ‘La relació de la violència masclista amb la construcció de la feminitat i la masculinitat’ a càrrec de les psicòlogues especialitzades en violència de gènere: Marta Álvarez Freijo i Cristina Vidal Marsol.

 

També et pot interessar: