Carme Ruscalleda serà la convidada a la 2a edició d'Agronyam

La xef amb més estrelles Michelin del món assistirà a la jornada gastronòmica i enològica de Barberà de la Conca
Carme Ruscalleda, en una conferència | CatalunyaDiari.cat

 

Arriba la segona edició d'Agronyam a Barberà de la Conca el pròxim 22 d'octubre. Agronyam és una jornada que busca connectar el món dels productors i elaboradors del Camp de Tarragona amb els professionals en restauració d'arreu del país (cuiners, periodistes gastronòmics, restauradors, etc.), oferint així els lligam idonis per explotar al màxim la gastronomia i l'enologia de la província.

L'art de produir, compartir, col·laborar i competir

Aquesta segona edició es celebrarà al Castell Templer de Barberà de la Conca i servirà com a punt de trobada, coneixement i intercanvi d'experiències i contactes entre els assistents. Així mateix, Agronyam també es planteja com un aparador per als professionals de la gastronomia i l'enologia. La jornada ha de servir per crear lligams i complicitat així com trobar noves inspiracions, idees, etc.

Amb el lema «l'art de produir, compartir, col·laborar i competir», s'han organitzat múltiples ponències així com un tast dels productes per tancar el matí. El tast també servirà com a espai de treball en xarxa amb l'objectiu d'enfortir la cultura enogastronòmica del Camp de Tarragona. A la jornada també hi participaran la Fundació Alícia, del col·lectiu Terra i Taula, del mestre xarcuter mallorquí Xesc Reina, del xef Vicent Guimerà, de l'Associació Vadefoodies i de la periodista Paula Molés.

Carme Ruscalleda, convidada de la 2a edició de l'Agronyam

D'entre les diferents personalitats que participaran en l'Agronyam, destaca la figura de Carme Ruscalleda, xef reconeguda internacionalment per les seves 7 estrelles Michelin. Ruscalleda participarà amb la ponència «L'únic permanent és el canvi. Néixer, créixer, consolidar-se i renovar-se per continuar». La seva intervenció es durà a terme solament 5 dies abans del tancament del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar.

Agronyam es durà a terme durant el matí. Paula Molés Matí, periodista a Catalunya Ràdio amb el programa «Un restaurant caníbal a Berlín», serà l'encarregada de conduir la jornada, la qual començarà a les 8.30 hores amb la benvinguda al Celler Cooperatiu de Barberà, seguida de les diferents ponències i activitats fins a les 14.00 hores, aproximadament. La jornada és una iniciativa del Consorci Leader de Desenvolupament del Camp junt amb la col·laboració de l'Associació d'Hostaleria de Tarragona i altres com l'Associació Fet a l'Alt Camp, Fet a la Conca i el Consell Comarcal del Priorat.

Els interessats en apuntar-s'hi (professionals de la restauració o productors i elaboradors del Camp de Tarragona) han de reservar plaça abans del 12 d'octubre mitjançant aquest enllaç.

"Els veïns del carrer Senan pagaran menys del previst per les obres d’urbanització" "Aquesta tardor no caldrà obtenir un permís per collir bolets al paratge de Poblet"