Ja hi ha cartell per a la Festa Major 2018 de Santa Coloma de Queralt

A més, Santa Coloma es prepara per al Som terra de safrà amb dues activitats prèvies
El disseny de Maria Pontnou Bartolí ha sigut el guanyador del concurs de cartells | cedida

 

Per a la Festa Major d'enguany, Santa Coloma de Queralt va organitzar un concurs de cartells per triar quina seria la imatge que simbolitzaria la festivitat del municipi aquest 2018, la qual es celebrarà entre els dies 14 i 21 d'agost. L'altre dia es va donar a conèixer el cartell guanyador del concurs, obra de la jove Maria Pontnou Bartolí. Es tracta d'una peça festiva, que juga amb el contrast entre el vermell, el blanc i el groc, i en la qual es representen multitud de símbols propis de la tradició de la vila.

La Pegatina a la Festa Major

La Festa Major 2018 de Santa Coloma de Queralt aposta per uns grans coneguts de la música catalana, es tracta de La Pegatina, que actuarà com a cap de cartell de la festa en el marc de la gira 2018 anomenada «Ahora o Nunca». El grup actuarà el dissabte 18 d'agost al Pati el Castell dels Comtes, la nit també comptarà amb la presència del grup All Covers i DJ Moncho.

Els concerts del grup de rumba catalana són sinònim de festa alegre i divertida. Amb més de 15 anys d'experiència, no han perdut la seva espurna jovial i festiva; la seva trajectòria sobre els escenaris supera els 1000 concerts i han actuat en més de 30 països. La gira servirà per presentar el disc homònim, «Ahora o Nunca» que va sortir la passada primavera. No obstant això, els músics no s'oblidaran dels seus clàssics més destacats i segur que podrem escoltar cançons som «Mari Carmen», «Sueños de sirena» o «Lloverá y Yo Veré». Les entrades ja es troben a la venda pel preu de 12 € anticipada i per 15 € a taquilla. Els interessats les poden adquirir de forma física a l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i a l'Oficina Jove del Consell Comarcal de Montblanc, o bé en línia a la web www.subiros.net.

Cartell de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt de la nit de concerts del 18 d'agost | cedida

 

Actes previs del Som terra de safrà 2018

Agost és un mes carregat d'activitats a Santa Coloma de Queralt, ja que no només s'hi celebra la Festa Major, sinó que també s'han preparat dos actes previs del Som terra de safrà, la festa dedicada a la promoció i la difusió del safrà que se celebrarà al novembre. Per una banda, el passat divendres, 3 d'agost, el municipi va acollir un taller de licors a càrrec de Maria de la Peña, membre de licors On The Rock. Els assistents al taller van poder aprendre, des de les 19.30 fins a les 21.30 hores, a elaborar tot tipus de licors a la Sala Fusteria del Castell.

  

La següent activitat prèvia de Som terra de safrà es farà el pròxim 10 d'agost, a les 9.30 hores a les Fonts de les Canelles. L'activitat consistirà en una jornada dedicada a plantar bulbs de safrà mentre es dona a conèixer el cultiu d'aquesta espècia (plantada, creixement i recollida). L'acte s'acompanyarà amb un esmorzar i, a més a més, els interessats també podran adquirir bulbs de safrà. Es tracta d'una activitat gratuïta, però per participar-hi cal reservar una plaça. Les inscripcions es poden realitzar trucant al 977 88 00 88 o bé enviant un correu electrònic a somterradesafra@gmail.com. Per a més informació, podeu dirigir-vos a la pàgina web del Som terra de safrà fent clic en aquest enllaç.

"Tret de sortida de la 10a edició del Mercat Vell de Conesa" "Novetats importants sobre les obres del túnel del Coll de Lilla"