consell comarcal de la conca de barberà

Santa Coloma de Queralt estrena el cicle Ocupa't adreçat als joves

S'aprendran eines i estratègies per la recerca de feina

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà, amb col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, ha iniciat un cicle de tallers presencials per tal que les persones joves assistents puguin millorar la seva ocupabilitat.

El cicle, anomenat Ocupa't, treballarà en diverses sessions aspectes per descobrir els interessos personals, millorar les estratègies de recerca de feina així com superar una entrevista de feina amb èxit. Els tallers es realitzaran presencialment, seguint totes les mesures de seguretat establertes, al punt TIC del Castell de Santa Coloma de Queralt  de 16.00 h a 18.00 h.

Així, les diverses sessions tindran lloc el 27 d'octubre, el 3 de novembre, el 10 de novembre i el 17 de novembre. Per participar en les sessions es requereix una inscripció prèvia, ja que hi ha aforament limitat. El formulari d'inscripció es podrà trobar a les xarxes socials de l'Oficina Jove i també als canals municipals.

El cicle Ocupa't s'estrena a Santa Coloma de Queralt però s'està treballant per fer-lo arribar a altres municipis de la Conca de Barberà. Es tracta d'un projecte de l'Oficina Jove realitzat en el marc del programa de la Referent d'Ocupació Juvenil  de la Conca de Barberà.