INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El Cinema Casal Montblanquí amplia la seva programació per aconseguir més assistència de públic

Es busca augmentar el nombre d’abonats per cobrir millor les despeses generals. Destaca el cinema familiar, la projecció d’òpera i el Cicle Gaudí de cinema en català
Aquest dijous s'ha presentat la nova programació del Cinema Casal Montblanquí. | Júlia Giribets

Amb l’objectiu d’aconseguir una major assistència de públic, rejovenir l’edat dels assistents i ampliar la base, el Cinema Casal de Montblanc dona un nou impuls a la seva programació de cinema i continguts ampliant l’oferta.

 

Aquest dijous al matí s’ha presentat aquesta nova programació que potencia el cinema infantil i familiar, afegeix un cicle d’òperes i el cicle Gaudí de cinema en català.

 

Pel que fa al cinema infantil i familiar, s’ha volgut donar un major impuls al cicle CINC, que comença aquest diumenge a preus molt reduïts de 3,90 euros, un fet que s’ha dut a terme amb la col·laboració de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Montblanc.

 

Per altra banda, s’inicia un cicle d’òperes en diferit, en col·laboració amb la regidoria de Cultura de Montblanc, que tindrà lloc els dissabtes 16 de novembre i el 7 de desembre a les 18.00 hores, amb la projecció de ‘La Traviata’ i ‘Il trovatore’, respectivament, al preu de 9 euros. També es poden aconseguir entrades més econòmiques si es compren de forma anticipada.

 

Per últim, es vol potenciar el Cicle Gaudí, que organitza l’acadèmia del Cinema Català. Així doncs, en el marc d’aquest cicle, dissabte dia 19 es projectarà ‘La vida sense la Sara Amat’.

 

«Si arribéssim als 200 abonats, cobriríem les despeses generals»

Actualment el Cinema Casal Montblanquí compta amb uns 120 abonats, una xifra que no acaba de ser suficient. «Seria òptim arribar a les 200 persones abonades, així cobriríem les despeses generals», ha dit Pere Aumedes, gerent de Circuit Urgellenc, que s’encarrega de l’exhibició de cinema a Montblanc.

 

A més, afegeix que cada cop les distribuïdores «compliquen més les facilitats per accedir a les estrenes», fent referència als preus que s’han de pagar per poder projectar un film.

 

En aquest sentit, ha insistit que és molt important incentivar l’assistència i aconseguir nous abonats, ja que «tenim quotes molt econòmiques». També ha afirmat que la continuïtat del cinema no perilla però si no millora la situació es produirà una sensació de «desànim».

Més notícies de la categoria Conca de Barberà