El Museu de la Vida Rural inaugura la nova exposició 'Jugar amb Foc'!

Un concert d’Elèctrica Dharma clourà l’exposició Jugar amb foc al Museu de la Vida Rural de l'Espluga

L'exposició temporal coproduïda entre el Museu de la Vida Rural i la Fundació Pau Costa arriba al seu punt final per Sant Joan

L'exposició Jugar amb foc, produïda pel Museu de la Vida Rural  de la Fundació Carulla i la Fundació Pau Costa, tancarà les seves portes. La cloenda serà el pròxim dissabte 19 de juny en una jornada plena d'activitats a les portes de Sant Joan.

Durant tot el dia s'han programat diverses activitats a les instal·lacions del Museu. Seran visites comentades, una taula rodona amb els artistes participants de la mostra o el concert de l'Elèctrica Dharma  que tancarà la diada. 

Al llarg de tot el dia, hi ha previstes quatre visites dinamitzades a Jugar amb foc a les 11.00 h, 12.30 h, 18.00 h i 19.30 h. També a les 11.30 h s'ha organitzat una visita comentada a l'exposició Memòries incandescents que anirà a càrrec del seu autor, el dibuixant Josep Serra.

La mostra es podrà visitar lliurement durant tota la jornada. Conviurà amb Jugar amb foc i consta d'un conjunt d'obres inspirades en les seves primeres visions ígniques, els seus dibuixos  i en l'incendi d'Horta de Sant Joan de 2009 en què van morir cinc bombers.

En un altre ordre, a les 13.00 h del migdia, s'inaugurarà la instal·lació El carilló, obra de l'artista Enric Adserà Riba, un instrument-escultura creat a partir de les seves influències holandeses, concretament dels carillons de l'església de Westerkerk d'Amsterdam i de les seves interpretacions musicals.

Tarda amb propostes artístiques inspirades pel foc 

A la tarda, a les 18.30 h els artistes Marta Pruna, Jordi Font Recasens, Josep Bou i Núria Vila, tots ells amb obres que formen part de Jugar amb foc, es trobaran en una  taula rodona moderada per la historiadora de l'art Anna Maria Andevert.

A les 20.00 h, la dramaturga Elisenda Guiu estrenarà Relats de foc, una proposta per a un públic adult que presenta històries amb el foc com a font d'inspiració i fil conductor. Per posar el colofó, a les 21.30 h, la companyia Elèctrica Dharma presentarà el seu 25è disc Flamarada després del seu retorn a l'estudi.