Concert de gospel, aquest dissabte a les Nits de la Brufaganya

The Gospel Viu Choir porta un espectacle innovador al Santuari de Sant Magí
Imatge de The Gospel Viu Choir. | Cedida

 

Aquest dissabte, 11 d’agost, The Gospel Viu Choir presentarà el seu nou espectacle en el marc de les Nits Musicals de la Brufaganya. El concert, sota el títol 'Gospeljazzing' serà a les 21.30 hores i oferiran una actuació innovadora marcada pel bon ús de la tècnica vocal i coral.

Aquesta formació, nascuda a Palafolls, és considerada com un referent nacional en l’àmbit del gospel i també està reconeguda arreu d’Europa. The Gospel Viu Choir presentarà aquest dissabte al santuari de Pontils un espectacle amb un ritme trepidant oferint el millor gospel urbà. Estan en actiu des de l’any 2004 sota la direcció del músic i compositor Moisès Sala. Al llarg d’aquest temps han buscat la innovació del gènere i la seva evolució cap a formes més actuals i contemporànies. 

Amb una posada en escena arriscada i un estil propi i inconfusible, aquest espectacle representa un pas més enllà en l’estil del gospel. ‘Gospeljazzing’ és l’evolució del camí que es va començar fa sis anys amb ‘Nonstopgospel’, amb la seva energia característica i la seva acurada qualitat vocal, coral i musical. Les entrades es poden adquirir per Internet fent una reserva anticipada a www.brufaganya.cat al preu de 20 euros o a comprar-les el mateix dia del concert. Com ja és habitual, hi haurà servei de bar per als assistents a l’espectacle ja a partir de mitja tarda. En acabar el concert se servirà xocolata desfeta amb coca i pa torrat per a tothom. 

Les Nits Musicals de la Brufaganya

Aquest cicle de concerts de música clàssica i coral té lloc cada primer dissabte de juny, juliol, agost i setembre en un ambient acollidor on les bombetes pengen dels arbres i il·luminen el Santuari. Els assistents poden sopar mentre esperen el concert a la plaça i molts d’ells es queden a gaudir d’un bon ambient un cop acaben els espectacles. El cicle musical acull des de fa sis anys orquestres, conjunts de cambra, cors infantils, amateurs, professionals i formacions musicals de tot tipus. El proper concert que tindrà lloc en el marc de Les Nits Musicals de la Brufaganya serà el 8 de setembre a càrrec de Duo DeLis.

"El Terrània de Montblanc enllesteix la seva programació" "Es posa en marxa el transport nocturn a la Conca de Barberà"